Μεγάλο πανό απέναντι από το Πολυτεχνείο

Από νωρίς το πρωί (4:30 π.μ.) τολμηροί Σπιθιστές από το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη, ανάρτησαν ένα μεγάλο πανό διασπιθικής συνεργασίας στο κτήριο του παλιού Ακροπόλ, απέναντι από το Πολυτεχνείο.

Ομάδα Δράσης Σπιθών

 

“Η πίτα ολόκληρη

 και ο σκύλος χορτάτος”

 

Σαράντα οκτώ Υπουργοί και Υφυπουργοί-ζωή να έχουν- απέκτησαν και πάλι οι Έλληνες σε αυτό το γιαλαντζή κυβερνητικό σχήμα που κατά πάσα πιθανότητα έγινε κατόπιν συνεννόησης με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Από νωρίς το πρωί (4:30 π.μ.) τολμηροί Σπιθιστές από το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη, ανάρτησαν ένα μεγάλο πανό διασπιθικής συνεργασίας στο κτήριο του παλιού Ακροπόλ, απέναντι από το Πολυτεχνείο.

Ομάδα Δράσης Σπιθών

 

“Η πίτα ολόκληρη

 και ο σκύλος χορτάτος”

 

Σαράντα οκτώ Υπουργοί και Υφυπουργοί-ζωή να έχουν- απέκτησαν και πάλι οι Έλληνες σε αυτό το γιαλαντζή κυβερνητικό σχήμα που κατά πάσα πιθανότητα έγινε κατόπιν συνεννόησης με τους αρχηγούς των κομμάτων. Έτσι στις 19 του Φεβρουαρίου θα πάνε τα κόμματα στις εκλογές, έχοντας και “τον σκύλο χορτάτο και την πίτα αφάγωτη”.

Δηλαδή και θα έχουν παρθεί τα σκληρά μέτρα που θα μειώσουν το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων στο μη παρέκει αλλά θα τα έχουν καλά και με τους ευρωπαίους εταίρους. Με ένα σμπάρο δύο τρίγωνα.

Μετά τις 19 του Φλεβάρη η νέα Κυβέρνηση θα έρθει απλά να υλοποιήσει τα μέτρα αλλά θα έχει την δικαιολογία ότι άλλοι τα ψήφησαν και όχι αυτοί.

ΑΠ

 

Το δημοτικό σχολείο Κουτσού

καίει ξύλα!

 

Επιβεβαιωμένη πληροφορία, προφητικό το ρεπορτάζ του xanthi-times. Λόγω οικονομικής στενότητας ο δήμος Αβδήρων και ειδικότερα η σχολική επιτροπή αποφάσισε για φέτος στο δημοτικό σχολείο του χωριού Κουτσό της Ξάνθης να μην αγοραστεί πετρέλαιο και να αγοραστούν καυσόξυλα.

Προ καιρού είχαμε αναφερθεί στους μαθητές της δεκαετίας του 60-70 όπου κουβαλούσαν τα ξύλα για να ζεσταθούν την ώρα του μαθήματος και κανένας από τους κυβερνόντες δεν αποκλείει το γεγονός της επανάληψης αυτής της εικόνας!!!                                                 ΑΠ

 

Πολιτική εκδήλωση με θέμα:

 “Από την παρακμή

 προς την εκποίηση”

 

Το “Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών” (“Σπίθα”) Ξάνθης διοργανώνει τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19.30 μ.μ. στην Παλαιά Καπναποθήκη (“Π”) στην Ξάνθη μια (άκρως αποκαλυπτική) πολιτική εκδήλωση με θέμα: “Από την παρακμή προς την εκποίηση”.

Θα μιλήσουν οι: Κώστας Ζουράρις (Πολιτειολόγος – Συγγραφέας) με τίτλο: “…ότι βλάπτουν και οι τρεις τους την Συρία το ίδιο” και Νεκτάριος Δαπέργολας (Δρ Ιστορίας – Δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής) με τίτλο: “Εφιάλτες κατάρρευσης, αλλά και ελπίδες αντίστασης στη σύγχρονη κατοχική Ελλάδα”.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, με φόντο την κοινή αγωνία του υποθηκευμένου μέλλοντός μας…

 

24 ώρες το 24ωρο LIVE

ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

 

·Οι πολιτικές εξελίξεις απαιτούσαν τόσο την συνεχή ενημέρωσή του για καθετί νεότερο, όσο και την μεταφορά της πληροφορίας στις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων. Έτσι από τις 3 Νοεμβρίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου πέρασε τις μέρες του στην Βουλή και τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Μέσα σε όλη την πίεση, δεν μπόρεσε να χαρεί και τα γενέθλιά του, που ακόμα και για αυτά του ευχήθηκαν ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Εξαντλημένος να βρίσκεται για μία εβδομάδα πανταχού παρών και τους συναδέλφους του να κάνουν χιούμορ με αυτό

Σχετικά Άρθρα

Back to top button