Ειδήσεις

Ξάνθη για όλους: Κάνουμε κουράγιο, μένουμε ενωμένοι, MENOYME ΣΠΙΤΙ

H δημοτική παράταξη “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να λαμβάνουμε όλοι μας, συνεδρίασε χθες με τηλεδιάσκεψη, ενόψει του Δημοτικού Συμβουλίου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα «δια περιφοράς» και όχι με τηλεδιάσκεψη, όπως έχουμε κατ ΄ επανάληψη προτείνει.
Συζητήσαμε όλα τα θέματα του δημοτικού μας συμβουλίου, εξετάσαμε όμως και την κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή μας με την εξάπλωση του ιού Convid-19.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινωνία της Ξάνθης πως από την πρώτη στιγμή της παγκόσμιας κρίσης, που δυστυχώς φαίνεται να έχει δυσοίωνες προεκτάσεις στο Νομό μας, έχουμε ζητήσει να έχουμε πλήρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις και όλα τα μέτρα που λαμβάνονται, προσπαθώντας να κάνουμε προτάσεις για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Ως Δημοτική Παράταξη ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά 2-3 φορές μέχρι σήμερα – αναλυτικά – για την πορεία των τοπικών πρωτοβουλιών και μέτρων που λαμβάνονται από τον κ. Δήμαρχο Ξάνθης σε συνεργασία με τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς.

Διαπιστώσαμε θετικές ενέργειες, διαπιστώσαμε όμως και κάποιες ολιγωρίες ή σημαντικές παραλείψεις.
Όλα αυτά όμως δεσμευόμαστε πως θα τα συζητήσουμε αφού ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση.
Σήμερα εκείνο που προέχει είναι η υγεία ΟΛΩΝ μας.

Εμείς, οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ” δηλώνουμε πως είμαστε στη διάθεση των αρχών και του Δήμου Ξάνθης να παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητηθεί και η οποία θα είναι χρήσιμη για τον τόπο μας, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη μας και το θαυμασμό μας σε όλους αυτούς που εργάζονται καθημερινά εκτεθειμένοι στον κίνδυνο, ιδιαίτερα βέβαια στους ανθρώπους των υπηρεσιών υγείας!!
Τέλος, στους συμπολίτες μας που παλεύουν καθημερινά τόσο σκληρά με αυτή τη νέα πραγματικότητα, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ λέγοντάς τους όμως και το εξής:

Ας πειθαρχήσουμε ΟΛΟΙ ακόμα περισσότερο, ας στηρίξουμε πιο πολύ όλα τα αναγκαία μέτρα, ακόμα κι αν κάποια από αυτά στο μέλλον γίνουν πιο δύσκολα και πιο αυστηρά, αναλαμβάνοντας όλοι ακόμα μεγαλύτερη ατομική ευθύνη.

Κάνουμε κουράγιο, μένουμε ενωμένοι, MENOYME ΣΠΙΤΙ.
Ξάνθη 31/3/2020
“ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”

Σάββας Μελισσόπουλος
Παναγιώτης Σταυρακάρας
Τιμούρ Χουσεϊνογλου
Θεοφάνης Παπαδάκης
Τζενάν Τσαρεκτσή
Σινάν Τοπ
Ειρήνη Χαριτωνίδου
Γιώργος Καλογερής


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button