Ειδήσεις

Η επικοινωνία εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου ΑΞΙΟΝ είναι καθημερινή και ουσιαστική
Το ΑΞΙΟΝ e Learning 3η βδομάδα

Οι δάσκαλοι άφησαν τους πίνακες και έπιασαν οθόνες και laptop.
Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση διακρίνεται σε Σύγχρονη και
σε Ασύγχρονη.
Στο ΑΞΙΟΝ εφαρμόζουμε και τις δύο. Μέχρι σήμερα και τις δύο βδομάδες κλειστών σχολείων με την καθημερινή επικοινωνία και αξιοποιώντας όλα τα κοινωνικά δίκτυα πετύχαμε:

με την ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ:
1. Ολοκληρώθηκε η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ Β´ πανελληνίων εξετάσεων για τη Γ´Λυκείου.
2. Συντάχθηκαν 103 φυλλάδια, εργασίες και οδηγίες σε τους μαθητές όλων των τάξεων που υπάρχουν στο axion.edu.gr/eclass του σχολείου. Ειδικότερα: 41 αρχεία για το Δημοτικό 32 αρχεία για το Γυμνάσιο και 30 αρχεία για το Λύκειο.


Με την ΣΥΓΧΡΟΝΗ :
* Στο Δημοτικό άρχισε αμέσως στις 16/3 η διδασκαλία σε Γλώσσα, Μαθηματικά, Λογοτεχνία, Ιστορία, Φυσική, Γεωγραφία και Αγγλικά. Καθημερινά σε όλες τις τάξεις έχει δοθεί σταθερό πρόγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες.
Η ανταπόκριση των μαθητών είναι εξαιρετική.
* Στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο το Skype το messenger τα mail χρησιμοποιούνται συνεχώς. Φύλλα εργασίας διακινούνται, θεωρίες συζητώνται, ερωτήσεις απαντώνται, ασκήσεις λύνονται και διορθώνονται. Η επικοινωνία εκπαιδευτικών και μαθητών είναι καθημερινή και ουσιαστική.


* Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση χρησιμοποιείται επικουρικά και μόλις ξανανοίξουν τα σχολεία οι μαθητές θα συνεχίσουν κανονικότατα το πρόγραμμά τους.

Kαλή συνέχεια … και από μέσα.

Σταύρος Λίτσας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button