Ειδήσεις

110 φοιτητές από την Τουρκία επιστρέφουν στη Ροδόπη και την Ξάνθη
Θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, αμφότερα εκτός αστικού ιστού, όπου ο ΕΟΔΥ θα αναλάβει τον έλεγχό τους

110 φοιτητές από την Τουρκία θα επιστρέψουν σήμερα στη Ροδόπη και την Ξάνθη.

Οπως μας ενημέρωσε ο βουλευτής Μπουρχάν Μπαράν, ο επαναπατρισμός τους θα γίνει με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την αποτροπή της μετάδοσης πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού. Θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης.

Το δελτίο τύπου του βουλευτή αναφέρει:

Φίλες και φίλοι,

Έπειτα από την ενημέρωση που έλαβα από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου κ. Πέτροβιτς αναμένεται σήμερα 27-3-2020 η επιστροφή στη Ροδόπη και την Ξάνθη 110 περίπου φοιτητών, οι οποίοι βρίσκονταν ακόμα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο επαναπατρισμός τους θα γίνει με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την αποτροπή της μετάδοσης πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού.

 Για τον λόγο αυτό οι ανωτέρω φοιτητές θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, αμφότερα εκτός αστικού ιστού, όπου ο ΕΟΔΥ θα αναλάβει τον έλεγχό τους και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία θα τους δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Θα είμαι σε συνεχή επικοινωνία για να βεβαιωθώ για την ασφαλή εξέλιξη της διαδικασίας.

Μπουρχάν Μπαράν

Βουλευτής Ξάνθης 

Κινήματος Αλλαγής

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button