Ειδήσεις

Ο Μιχάλης Πουσπουρίκας διευθυντής στο Γηροκομείο της Μητροπόλεως Ξάνθης «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
                                                      ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
                                                               «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

 

Η Ιεράς Μητροπόλις Ξάνθης και Περιθεωρίου γνωστοποιεί στον λαό της περιοχής μας ότι από αρχές Μαρτίου το Γηροκομείο της: «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» λειτουργεί με Διευθυντή τον κ. Μιχάλη Πουσπουρίκα.
Ο Μιχάλης Πουσπουρίκας είναι Oικονομολόγος MSc, με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά συστήματα πληροφοριών, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συνιδιοκτήτης της Εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων ΦΜ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ (Φ.ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ-Μ.ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑΣ ΟΕ).
Είναι εδώ και πολλά χρόνια τεχνικός σύμβουλος της Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου σε διάφορα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και υποστήριξε το έργο “Κατασκευή Κλινικής στο Κατράγκ του Β. Καμερούν” για το οποίο η Μητρόπολη μας χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών.
Επίσης είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκι”.
Το Γηροκομείο Ξάνθης έχει λάβει ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, όλα εκείνα τα μέτρα που επιβάλλονται για την ασφάλεια και την προφύλαξη τόσο των γερόντων όσο και του ιατρικού, νοσηλευτικού, βοηθητικού και διοικητικού προσωπικού από πιθανή εξάπλωση του κορωνοϊού, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ.
Το Γηροκομείο «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» αναπροσαρμόζει διαρκώς τη λειτουργία του στα νέα δεδομένα, με αυστηρή τήρηση των εντολών και απαγορεύσεων των αρμοδίων οργάνων.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button