Οι απόψεις της συνδικαλιστικής κίνησης αστυνομικών Ν. Ξάνθης για τα επεισόδια στη Νομαρχία Ξάνθης και τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου

Η συνδικαλιστική κίνηση αστυνομικών Ν. Ξάνθης με έκπληξη διάβασε δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων και άκουσε δημοσιογράφους να κατηγορούν τους συναδέλφους μας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στην είσοδο της Νομαρχίας Ξάνθης.

Η συνδικαλιστική κίνηση αστυνομικών Ν. Ξάνθης με έκπληξη διάβασε δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων και άκουσε δημοσιογράφους να κατηγορούν τους συναδέλφους μας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στην είσοδο της Νομαρχίας Ξάνθης.


Εμείς ως συνδικαλιστική κίνηση αστυνομικών Ν. Ξάνθης δε θα προσπαθήσουμε να δικαιολογήσουμε αυτά που εξελίχθησαν στο συγκεκριμένο χώρο, αφού άλλωστε υπήρχαν “οι αυτόπτες μάρτυρες”, θα θέσουμε όμως σ’ αυτούς τους “αυτόπτες μάρτυρες” τις απορίες μας.


– Οι συνάδελφοι αστυνομικοί που ήταν στην είσοδο της Νομαρχίας γιατί έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου; Είναι βάνδαλοι;


– Οι ασπίδες  που έχουν για να προστατευτούν έσπασαν από μόνες  τους;


– Οι τρεις αστυνομικοί που μετέβησαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ξάνθης, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένοι, αυτοχτυπήθηκαν;


– Ο αστυνομικός που έχει τραυματισθεί  στο χέρι (ράγισμα), μόνος του τραυματίστηκε;


– Οι κυβόλιθοι που είναι για την κατασκευή του πεζοδρομίου της Νομαρχίας και τις σπάζανε κάποιοι από τους διαδηλωτές στα δύο, δε θεωρούνται πέτρες;


– Οι αστυνομικοί που ήταν μέσα στη Νομαρχία πήγαν από μόνοι τους εκεί;


– Και τέλος οι “αυτόπτες μάρτυρες” γιατί δεν είχαν μαζί τους κάμερες να κατραγράψουν τα γεγονότα;


Αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι -γιατί εμείς ως φίλους σας αισθανόμαστε- επειδή ως απλοί αναγνώστες μας αρέσει που κάθε μέρα το σύνολο των τοπικών εφημερίδων βάζει κομμάτια από τις άλλες τοπικές εφημερίδες, θα το επιχειρήσουμε κι εμείς για να βγάλει η τοπική κοινωνία τα δικά της συμπεράσματα.


– ΑΓΩΝΑΣ: ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ


(μέσα από το ρεπορτάζ) Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η όλη κατάσταση οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο καθώς κάποιος φέρεται να πέταξε πέτρες την ώρα που έβγαινε η ομάδα των διαδηλωτών από τον προθάλαμο της Νομαρχίας.


– ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ: ΤΑ “ΕΣΠΑΣΑΝ” ΠΑΛΙ


(μέσα από το ρεπορτάζ) Με το ζόρι θέλανε και πάλι να “μπουκάρουν” χθες στη Νομαρχία Ξάνθης αριστεριστές κι ακραίες ομάδες σπάζοντας εκ νέου τζαμαρίες και βιτρίνες.


– ΜΑΧΗΤΗΣ: ΜΕ ΤΟ “ΖΟΡΙ” ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ.


– ΘΡΑΚΗ: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΙΤΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Παραλίγο μακελειό στην είσοδο της Νομαρχίας.


Τέλος θα θέλαμε σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν τους αστυνομικούς που βρίσκονται αυτές τις μέρες 24 ώρες το 24ωρο στο δρόμο, ως μαξιλάρι για να κρύψουν τη δική τους ανικατότητα, να τους θυμίσουμε τη ρήση του Χριστού μας, που σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τη γέννησή του


“ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ


ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ”


Για το Δ.Σ.


Ο πρόεδρος Κων/νος Μαλλικόπουλος


Η γεν. γραμματέας Αραπ Μαγδαληνή

Σχετικά Άρθρα

Back to top button