Η Νομαρχία Ξάνθης στην Διεθνή Εκθεση Τουρισμού

Η Νομαρχία Ξάνθης στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας τουριστικής προβολής του Νομού, ως τουριστικού προορισμού, με ισχυρά πλεονεκτήματα την φύση, την παράδοση και τις σύγχρονες υποδομές, συμμετέχει για ένατη συνεχή χρονιά στην Διεθνή Εκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA 2007” στην Θεσσαλονίκη.

Η Νομαρχία Ξάνθης στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας τουριστικής προβολής του Νομού, ως τουριστικού προορισμού, με ισχυρά πλεονεκτήματα την φύση, την παράδοση και τις σύγχρονες υποδομές, συμμετέχει για ένατη συνεχή χρονιά στην Διεθνή Εκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA 2007″ στην Θεσσαλονίκη.


Στο νέο περίπτερό της, στην αίθουσα 12, stand 12 (ισόγειο), θα παρουσιασθούν όλες οι περιοχές του Νομού. Θα προβληθούν οι φυσικές ομορφιές του τόπου μας, τα αρχιτεκτονικά και λαογραφικά στοιχεία της Παλιάς Πόλης, τα οικοσυστήματά μας (Στενά και Δέλτα του Νέστου, λίμνη Βιστωνίδα, ορεινή περιοχή, παράκτια ζώνη, υγροβιότοποι, περιοχές Natura, η παράδοση και η λαογραφία, σε συνδυασμό με την Ξανθιώτικη φιλοξενία μέσα από το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό.


 


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει ο Νομός μας, είτε είναι εραστές της φύσης και της παράδοσης και αποζητούν την γαλήνη, τη χαλάρωση, την φυγή από την καθημερινότητα, είτε αγαπούν την δράση και την περιπέτεια.


Για πληρέστερη ενημέρωση η Νομαρχία Ξάνθης μέσω του LEADER + έχει εκδώσει οδηγό μουσείων και καταλυμάτων του Νομού, πρωτότυπες, καλαίσθητες εκδόσεις που θα συμβάλουν στην ενημέρωση των επισκεπτών μας σχετικά με την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό και την διαμονή.


 


Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 13:00, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης θα παρουσιάσει το Νομό Ξάνθης ως τουριστικό προορισμό επισκεπτών υψηλών απαιτήσεων. Για την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών στο χώρο του περιπτέρου μας, έχει δρομολογήσει κλήρωση τριήμερων ταξιδιών με δωρεάν διαμονή, προσφορά των ξενοδοχείων μας.


 


Ανάλογη προβολή έχει εξασφαλισθεί από έντυπα, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές μέσων μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης.


 


Θα προσφερθούν τα φημισμένα Ξανθιώτικα γλυκά, προσφορά των ζαχαροπλαστών μας και θα μοιράζονται μπαλόνια που θα προτρέπουν τους επισκέπτες να επισκεφθούν την Ξάνθη.


 


Η έκθεση διαρκεί από 1-4/11/2007 και λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 – 20:00.


Σας προσκαλούμε όλους να επισκεφθείτε το περίπτερό μας, να γνωρίσετε το Νομό μας μέσα από το πλούσιο εποπτικό υλικό που διαθέτουμε, και είμαστε σίγουροι ότι η δυναμική παρουσία θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας.


 


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ


ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ


ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ


Σχετικά Άρθρα

Back to top button