Ειδήσεις

Πρόγραμμα εξ αποστάσεως υποστήριξης των μαθητών του σχολείου ΑΞΙΟΝ

Ενημερώνουμε μαθητές και γονείς του ΑΞΙΟΝ, πως το διάστημα που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά το σχολείο τους θα εφαρμόσει πρόγραμμα εξ αποστάσεως υποστήριξης των μαθητών (ΑΞΙΟΝeLearning).
Το πρόγραμμα αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και θα αφορά ασύγχρονη εκπαίδευση με ανάθεση και έλεγχο εργασιών (μέσω της πλατφόρμας των καθηκόντων, των email και εφαρμογών της microsoft) αλλά και διαδικτυακά μαθήματα ανά τάξη (μέσω Skype).
Θα λάβετε αναλυτικά οδηγίες για τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν οι μαθητές για τη σύνδεσή τους, ενώ θα ενημερωθείτε και για το πρόγραμμα.
Για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ:
Το διάστημα αυτό παροτρύνουμε τους μαθητές μας να κάνουν επαναλήψεις, να διαβάσουν τα λογοτεχνικά τους, να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση μέσω του ψηφιακού αρχείου του Εθνικού Θεάτρου και φυσικά να παίξουν-αθληθούν σε εξωτερικό χώρο, τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας της υγείας τους.
Για το ΓΥΜΝΑΣΙΟ και ΛΥΚΕΙΟ:
Η Γ´Λυκείου θα κάνει θέματα Προσομοίωσης στο σπίτι με υλικό που θα στέλνεται στα mail τους κάθε μέρα 09:00 και οι απαντήσεις να επιστρέφουν στο σχολείο 12:00.
Μαθήματα θα κάνουμε μέσω Skype ή με το messenger ή ανεβάζοντας το μάθημά μας σε βίντεο στο site του σχολείου με πρωτοβουλία του κάθε εκπαιδευτικού. Θα σας ειδοποιούμε για ώρες τρόπο κλπ. Είναι πρωτόγνωρο αλλά είναι το καλύτερο που γίνεται σήμερα.

 

Με εκτίμηση.
Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του ΑΞΙΟΝ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button