Ειδήσεις

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΞΑΝΘΗΣ

 Ένα Ινστιτούτο  που από την ώρα της δημιουργίας του, δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται στο προσκήνιο του πεδίου εργασίας. Οι  άρτια καταρτιζόμενοι απόφοιτοί του, έχουν καλύψει ανάγκες εργασιακών ειδικοτήτων, όχι μόνον στην περιοχή της Ξάνθης, ή πανελλήνια, αλλά και στο εξωτερικό. Δεν έπαψε όμως ποτέ να συμμετέχει και σε πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς και να αποσπά κάθε χρόνο χρυσά, αργυρά ή χάλκινα μετάλλια.

Έτσι και φέτος 2020 με μια μικρή αντιπροσωπευτική ομάδα, κατάφερε και πάλι να σταθεί ψηλά στο βάθρο. Οι  καταρτιζόμενες του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης Καρα Χουσεϊν Σημπέλ με βοηθό την Παπαδοπούλου Ελισσάβετ  από το απογευματινό τμήμα της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός -Ζαχαροπλαστικής Γ΄εξαμήνου»,  που έλαβαν  μέρος στον 1ον  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής , που διεξήχθη στον χώρο της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης  στις 22,23,/02/2020, ανάμεσα σε είκοσι έξι ομάδες από διάφορα σχολεία (ΕΠΑΣ, ΙΕΚ του Υπ. Παιδείας καθώς και Ιδιωτικά ΙΕΚ), η ομάδα των παραπάνω καταρτιζομένων πήρε την δεύτερη θέση «ΑΣΗΜΕΝΙΟ» Μετάλλιο.                   

                                                                                               

Η κ Δημούδη δήλωσε πως το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης καμαρώνει για τις επιτυχίες των καταρτιζομένων                                                                                                                          

Αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια στις καταρτιζόμενες, Καρά Χουσεϊν Σημπέλ και Παπαδοπούλου Ελισσάβετ, για την επιτυχία τους,  καθώς επίσης στους καθηγητές-τριες και στη Δ/ντρια του ΙΕΚ ΟΑΕΔ κ Δημούδη Χρυσούλα για την σοβαρή δουλειά και τις διακρίσεις του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης.   

ΓΤ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button