Ειδήσεις

ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:”Ερωτήματα για τα 2 κολυμβητήρια που θα λειτουργούσαν εντός του 2020″

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

Κατάθεση προς τον κ. Δήμαρχο Ξάνθης, ερωτημάτων ενημέρωσης

κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Μαρτίου 2020

Κύριε Δήμαρχε

 Όπως είναι γνωστό διανύουμε το 6ο έτος της μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου Ξάνθης.  

Το μεγάλο αυτό χρονικό διάστημα όλοι οι πολίτες, ειδικότερα όμως η νέα γενιά της πόλης μας στερούνται ενός αναγκαίου και απαραίτητου κοινωνικού αγαθού, ενώ ταυτόχρονα πολλές οικογένειες που τα παιδιά τους ασχολούνται με το άθλημα της κολύμβησης,  υπόκεινται σε μία άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία αφού μετακινούνται καθημερινά σε κολυμβητήρια γειτονικών πόλεων.   

Τα ερωτήματα που σας υποβάλουμε σήμερα αφορούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα  λειτουργίας των δύο αυτών κολυμβητηρίων, τα οποία  εξαγγείλατε ότι θα λειτουργήσουν εντός του τρέχοντος έτους (2020).

  1. Σε ποια φάση υλοποίησης ανακατασκευής του έργου βρίσκεται σήμερα το ήδη υπάρχον κολυμβητήριο, ποιο είναι ακριβώς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης όλου του έργου, πότε θα ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες ανακατασκευής του, τι θα περιλαμβάνουν αυτές όταν ολοκληρωθούν και ποια ακριβώς ημερομηνία θα παραδοθεί τελικά το υπάρχον κολυμβητήριο στο κοινό της Ξάνθης προκειμένου να χρησιμοποιηθεί. 
  2. Σχετικά με το 2ο ανοιχτού τύπου κολυμβητήριο το οποίο  εξαγγείλατε ότι θα ήταν έτοιμο σε 6 μήνες μετά την ανάληψη της θητείας σας και το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε  το λόγο για τον οποίο επιλέχθηκε η κατασκευή του, πού ακριβώς θα κατασκευαστεί, γιατί ενώ μας αναγγείλατε ότι θα κατασκευαστεί σε χώρο του γηπέδου του Δ.Α.Κ ΞΑΝΘΗΣ (ΑΣΠΙΔΑ) στη συνέχεια μας είπατε ότι θα κατασκευαστεί δίπλα στο υπάρχον κολυμβητήριο και αν τέλος είναι αληθείς οι συζητήσεις που ακούμε τελευταία οι οποίες μεταθέτουν εκ νέου και το χρόνο και το χώρο κατασκευής του.  Αναλύστε μας την πορεία του έργου, τα χρονοδιαγράμματά του, διευκρινίστε μας τον ακριβή χρόνο ολοκλήρωσης του έργου – πότε ακριβώς θα είναι έτοιμο – και τέλος ενημερώστε μας για τους λόγους των συνεχών αλλαγών του χώρου και πού εν τέλει σκοπεύετε να το κατασκευάσετε.  

Ξάνθη 6-3-2020

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”

Σάββας Μελισσόπουλος

Σταυρακάρας Παναγιώτης

Χουσεϊνογλου Τιμούρ

Παπαδάκης Θεοφάνης 

Τσαρεκτσή Τζενάν

Τοπ Σινάν

Χαριτωνίδου Ειρήνη

Καλογερής Γιώργος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button