Ειδήσεις

4 δημοτικές παρατάξεις ζητούν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την ερχόμενη Τετάρτη
με μοναδικό θέμα «Μέτρα στήριξης των επιχειρηματιών και των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας που υπέστησαν αυτό το βαρύ  οικονομικό πλήγμα από τη ματαίωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων»

Α Ι Τ Η Σ Η

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στις 4-3-2020

Των επικεφαλής των Δημοτικών  παρατάξεων

 

ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΒΒΑ  ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ ΙΩΑΝΝΗ      ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ

 ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΛΥΡΑΤΖΗ ΠΑΣΧΑΛΗ  ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ

 

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου 

Ξάνθης, κ. Ιωάννη Μπούτο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Δήμαρχο Ξάνθης 

 

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριε Δήμαρχε

 

Ύστερα από τις τελευταίες απρόσμενες και καθόλου ευχάριστες εξελίξεις που είχαν ως αποτέλεσμα την ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Ξάνθη αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας μας στις οποίες διοργανώνονται παρόμοιες εκδηλώσεις, θα πρέπει όλοι να επιδείξουμε την ανάλογη σύνεση, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. 

θα πρέπει να απαιτήσουμε από την Πολιτεία άμεσα και ουσιαστικά μέτρα που θα στηρίζουν και θα ανακουφίζουν την κοινωνία και τους συμπολίτες μας σε όλα τα επίπεδα. 

θα πρέπει και εμείς να αναλάβουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες και δράσεις που θα διαφυλάσσουν πρωτίστως τη δημόσια υγεία, ταυτόχρονα όμως ως Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει άμεσα και αποδεδειγμένα να υποστηρίξουμε οικονομικά όλους εκείνους τους επιχειρηματίες της πόλης μας, αλλά και τους πολιτιστικούς συλλόγους μας που έχουν πληγεί σοβαρά από αυτήν την απρόσμενη εξέλιξη, με μέτρα ενίσχυσης συγκεκριμένα, ουσιαστικά και απολύτως κοστολογημένα. 

 

Ήδη έχουν δημοσιευτεί από τις Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνιών και Εμπόρων Ξάνθης και Ροδόπης  συγκεκριμένες προτάσεις και μέτρα στήριξης των πληγέντων οικονομικά μελών τους .   

 

Για το λόγο αυτό, ΖΗΤΟΥΜΕ έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού μας Συμβουλίου την                ΤΕΤΑΡΤΗ 4 Μαρτίου 2020 και ώρα 19:00, με μοναδικό θέμα «Μέτρα στήριξης των επιχειρηματιών και των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας που υπέστησαν αυτό το βαρύ  οικονομικό πλήγμα από τη ματαίωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων» .

 

Ξάνθη, 28-2-2020

Για τις Δημοτικές παρατάξεις

ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button