Ειδήσεις

“Θα προβούμε σε όλες εκείνες τις διεκδικήσεις ώστε να ενισχύσουμε και να καθοδηγήσουμε σωστά τις επιχειρήσεις, τους καρναβαλικούς και πολιτιστικούς συλλόγους που θα επιβαρυνθούν το κόστος της ματαίωσης των εκδηλώσεων”
Δήλωση Δήμαρχου Ξάνθης για ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων(δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 το βράδυ μετά και την ανακοίνωση της ΚΥΑ)

Αγαπητοί μου δημότες,

Με προσοχή προσπαθώ να κατανοήσω τη λήψη όλων των προληπτικών μέτρων που οδήγησαν στη ματαίωση των προγραμματισμένων καρναβαλικών μας εκδηλώσεων, τη στιγμή μάλιστα που τα μέτρα αυτά δεν επεκτείνονται οριζόντια σε όλες τις μαζικές δημόσιες συγκεντρώσεις, όπως πχ. τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά μόνο στο καρναβάλι.

Δυστυχώς δεν επιτρέπεται σε κανέναν μας να αδιαφορεί για τις αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης, όταν αυτές αφορούν τη δημόσια υγεία και τη προστασία της ζωής των ανθρώπων.

Ο Δήμος Ξάνθης θα εφαρμόσει τα αποφασισθέντα προληπτικά μέτρα μετά την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, όχι γιατί φοβάται τις επαπειλούμενες ποινές, αλλά γιατί σέβεται τον θεσμικό του ρόλο και τις ευθύνες του.

Θα μελετήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας και θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τις δυσβάστακτες επιπτώσεις στη τοπική οικονομία και το Δήμο μας.

Θα προβούμε σε όλες εκείνες τις διεκδικήσεις ώστε να ενισχύσουμε και να καθοδηγήσουμε σωστά τις επιχειρήσεις, τους καρναβαλικούς και πολιτιστικούς συλλόγους που θα επιβαρυνθούν το κόστος της ματαίωσης των εκδηλώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button