Ειδήσεις

Με τη “σφραγίδα” Δημαρχόπουλου Αντικατάσταση 7.000 παλιών φωτιστικών με τα νέα τύπου LED φωτιστικά σώματα

Ενα από τα μεγαλύτερα έργα του Δήμου Ξάνθης, με τη “σφραγίδα” Δημαρχόπουλου, έχει ξεκινήσει. Πρόκειται για την αντικατάσταση 7.000 παλιών φωτιστικών με τα νέα τύπου LED. Για το έργο αυτό, ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, δήλωσε:

“Ξεκίνησε προχθές, από την “Λεωφόρου Στρατού”, η αντικατάσταση περισσότερων από 7.000 παλιών φωτιστικών με τα νέα τύπου LED φωτιστικά σώματα, στο Δήμο Ξάνθης.
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που γίνεται στον Δήμο μας, για το οποίο απαιτήθηκαν δύο ολόκληρα χρόνια για την εκπόνηση μελετών και την παροχή εγκρίσεων, αλλά τα καταφέραμε.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά το σύνολο του Δήμου Ξάνθης, την πόλη αλλά και όλους τους οικισμούς, οι οποίοι πλέον εξασφαλίζουν περισσότερο και καλύτερο δημόσιο φωτισμό. Θα φωτιστούν όλες οι γειτονιές και παρέχεται επιπλέον μηδενική απώλεια καμένων λαμπτήρων για δέκα ολόκληρα χρόνια.
Κι όλα αυτά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον πολίτη, αλλά επιπλέον μειώνονται στο μισό και τα δημοτικά τέλη, λόγω εξοικονόμησης κατά 70% της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.
Σημειώνω μάλιστα ότι επειδή και αυτό, έχει την σφραγίδα του Δημαρχόπουλου, το είχαν καταψηφίσει και πολεμήσει οι περισσότεροι της σημερινής διοίκησης του Δήμου, αλλά και οι άλλοι…
Έτσι, για την ιστορία…”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button