Ειδήσεις

ΑΚΚΕΛ και ΕΠΑΜ στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου

Οι Πρόεδροι του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), κ. Βάκης Τσιομπανίδης και του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ), κ. Δημήτρης Καζάκης, μαζί με στελέχη και φίλους, επισκέφθηκαν το Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου για να τονώσουν το ηθικό του στρατιωτικού προσωπικού και για να ενημερωθούν από την ηγεσία για τα τμήματα προκάλυψης και σχετικά θέματα.

Το ΕΦ1 βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα βόρεια από την έδρα του ΑΚΚΕΛ στον Σάκκο Ορεστιάδας και υπάγεται στην περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ». Στην ευρύτερη περιοχή έγινε η τουρκική προβοκάτσια με την σύλληψη των Μητρετώδη και Κούκλατζη.

Η αντιπροσωπεία αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, διαπιστώνοντας υψηλό ηθικό, ετοιμότητα και γνώση της αποστολής του στρατιωτικού προσωπικού όπως επίσης και του τρόπου επίτευξής της και εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες στον Διοικητή της 3ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Γρηγόριο Μπουντλιάκη και στο προσωπικό που συμμετείχε στην οργάνωση της επίσκεψης.

Ειδικότερα για τον Πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ, ο οποίος υπηρέτησε το μεγαλύτερο τμήμα της θητείας του στο 3ο Λόχο Αντιαρματικών (ΛΑΤ) της Ταξιαρχίας, η επίσκεψη είχε ξεχωριστό αντίκτυπο ιδιαιτέρως όταν ο Ταξίαρχος τού επέδωσε αναμνηστική πλακέτα. Ο Βάκης Τσιομπανίδης δήλωσε «Η τιμή είναι δική μου που υπηρέτησα την πατρίδα στην πρώτη γραμμή. Δημόσια αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κύριο Ταξίαρχο, το ΓΕΣ και ολόκληρη την στρατιωτική ηγεσία, το προσωπικό και τους στρατεύσιμους. Ευχαριστώ για το γεγονός πως ως κάτοικος σε μια περιοχή στην πρώτη γραμμή μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι γιατί κάποιοι μένουν ξάγρυπνοι γι’ αυτό. Όσες κραυγές και αν ακούγονται, σάς διαβεβαιώνω για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο διαπίστωσα και στην 3η Ταξιαρχία αλλά και στην 31η που επισκέφθηκα αυτές τις μέρες. Σάς υπογράφω ότι ο Έβρος είναι απόρθητο κάστρο και δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Και πάλι ευχαριστώ από καρδιάς».

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας στην Θράκη των Προέδρων του ΑΚΚΕΛ και του ΕΠΑΜ με τη συμμετοχή επίσης του τ. Υπουργού κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button