Αγώνας Σπόρ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – XANTHI FC 1-0

Στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Super League 1, η Xanthi FC γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τελικό σκορ με το γκολ που σημείωσε ο Ανδρούτσος στο 29′ με κεφαλιά, με την ξανθιώτικη ομάδα να παραμένει στους 29 βαθμούς μετά την 12η φετινή ήττα που ήταν η 8η εκτός έδρας.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 29′ ο Ανδρούτσος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Γκάλο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Άμπαντ κάνοντας το 1-0. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους, ο Μουλέν εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση με τον Μανδά να αποκρούει το σουτ του ποδοσφαιριστή της Xanthi FC. Στο 48′ ο ‘Αμπαντ απέκρουσε την προσπάθεια του Ενσικουλού μέσα από την περιοχή και στο 56′ αυτό του Ντε Πο μετά την αντεπίθεση των γηπεδούχων. Στο 65′ το αδύναμο πλασέ του Ντε Πο μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας και στο 67′ ο Ρισβάνης από κοντά δεν έπιασε σουτ μετά την κεφαλιά του Μανούσου. Στο 78’ το δυνατό σουτ του Μανούσου απέκρουσε ο Άμπαντ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας), με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (ΕΠΣ Κορινθίας), με β’ βοηθό Δημήτρη Φίλο (ΕΠΣ Βοιωτίας), 4ο διαιτητή τον Αριστείδη Βάτσιο (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), διαιτητή VAR τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), διαιτητή AVAR Γιώργο Χριστακογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος, Στρούγγης, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης, Ραμπέλο (46′ Ενσικουλού), Ανδρούτσος (88′ Μπαένα), Ντε Πο (74′ Ούμπιδες), Μανούσος.

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης (76′ Τζουρίτσκοβιτς), Σόσα, Καρασαλίδης, Κασάδο, Μουλέν, Τερκί, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ (51′ Μπαριέντος), Κάστρο, Εντουάρντο (69′ Φοσέ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button