Αγώνας Σπόρ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΟΞ

Ασκήσεις προθέρμανσης, νευρομυική συναρμογή, passing game και pressing καθώς και ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες σε διαφορετικά μεγέθη γηπέδων περιλάμβανε το πρόγραμμα της Xanthi FC για την Τετάρτη.

Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε τομείς της ανασταλτικής λειτουργίας και της επιθετικής ανάπτυξης καθώς και τελειωμάτων φάσεων συνεχίζοντας την προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας.

Μία αναμέτρηση την οποία ορίστηκε να διευθύνει ο Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας), με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (ΕΠΣ Κορινθίας), με β’ βοηθό Δημήτρη Φίλο (ΕΠΣ Βοιωτίας), 4ο διαιτητή τον Αριστείδη Βάτσιο (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), διαιτητή VAR τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), διαιτητή AVAR Γιώργο Χριστακογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΠΟΞ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ στο παιχνίδι της Ξάνθης με Λαμία. O Τιμπό Μουλέν παρέλαβε το βραβείο του MVP από την ακαδημία του ΑΠΟΞ.

Ο Γάλλος μέσος δέχτηκε δώρα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΞ καθώς και μια φανέλα της ομάδας. Στη συνέχεια σε ρόλο δημοσιογράφου οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις αλλά και να ακούσουν μερικές πολύτιμες συμβουλές από τον Τίμπο.

 

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Προετοιμασίας συνέχεια για την Xanthi FC το πρωινό της Πέμπτης ξεκινώντας με ανάλυση βίντεο και συνεχίζοντας το πρόγραμμα στους αγωνιστικούς χώρους, με τις ασκήσεις τακτικής.

Το προπονητικό ζήτησε αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και στο ανασταλτικό και στον δημιουργικό τομέα.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μίκαελ Ντίρεσταμ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την Κυριακή (17:15).

 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης

στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Όπως αναμενόταν, έβγαλε ντέρμπι η κληρωτίδα των ημιτελικών του Κυπέλλου!

Το ντέρμπι στα ημιτελικά του Κυπέλλου ήταν αναπόφευκτο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την κληρωτίδα.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους για το εισιτήριο στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του έτερου ζευγαριού, ΑΕΚ-Άρης.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 4 και 5 Μαρτίου, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν στις 22 και 23 Απριλίου.

Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 23 Μαΐου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button