Ειδήσεις

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης
Το νέο Δ.Σ. δεσμεύεται για την περαιτέρω ενίσχυση των ξενοδοχείων της Θράκης και τη διενέργεια δράσεων εξωστρέφειας, με στόχο την ανάπτυξη και την προώθηση νέων συνεργασιών

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στην Αλεξανδρούπολη η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα του κλάδου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Με την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στα γραφεία του Συνδέσμου στην Κομοτηνή. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα, απαρτίζεται από τους εξής:

Παλακίδης Απόστολος – Πρόεδρος

Χρυσοχοϊδης Γεώργιος – Αντιπρόεδρος Α’

Αγκόρτσας Απόστολος – Αντιπρόεδρος Β’

Κυρατζόγλου Γεώργιος – Ταμίας

Σωτηριάδου Μαρία – Γραμματέας

Στυλιανίδου Άννα – Μέλος

Ιωαννίδου Νικόλ – Μέλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης ευχαρίστησε τους απερχόμενους και ιδιαιτέρως τον τέως Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου για την συμβολή τους τα προηγούμενα χρόνια.

Τηρώντας τους σκοπούς του Καταστατικού και αφοσιωμένο στην προάσπιση του κλάδου των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε για την περαιτέρω ενίσχυση των ξενοδοχείων της Θράκης και τη διενέργεια δράσεων εξωστρέφειας, με στόχο την ανάπτυξη και την προώθηση νέων συνεργασιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button