Η νίκη της 2ης Κυριακής είναι νίκη της κοινωνίας και των πολιτών της Περιφέρειας

Οι εκλογές της 1ης Κυριακής μας αναδεικνύουν νικητές. Ευχαριστούμε τους πολίτες. Η προπαγάνδα και η παραφιλολογία ηττήθηκαν καθαρά από την λαϊκή βούληση. Την 2η Κυριακή το σύνολο των υγειών δυνάμεων και των πολιτών της Περιφέρειας θα κινηθεί αγωνιστικά και με αποφασιστικότητα απέναντι στην κεντρική εξουσία για την ανάπτυξη του τόπου, για να γκρεμίσει τις πολιτικές της φτώχειας, της ανέχειας, τις πολιτικές του μνημονίου και να δώσει μηνύματα λαϊκής πολιτικής συσπείρωσης προς κάθε κατεύθυνση. Η ελληνική περιφέρεια δεν ποδηγητείται.

Οι εκλογές της 1ης Κυριακής μας αναδεικνύουν νικητές. Ευχαριστούμε τους πολίτες. Η προπαγάνδα και η παραφιλολογία ηττήθηκαν καθαρά από την λαϊκή βούληση.


Την 2η Κυριακή το σύνολο των υγειών δυνάμεων και των πολιτών της Περιφέρειας θα κινηθεί αγωνιστικά και με αποφασιστικότητα απέναντι στην κεντρική εξουσία για την ανάπτυξη του τόπου, για να γκρεμίσει τις πολιτικές της φτώχειας, της ανέχειας, τις πολιτικές του μνημονίου και να δώσει μηνύματα λαϊκής πολιτικής συσπείρωσης προς κάθε κατεύθυνση. Η ελληνική περιφέρεια δεν ποδηγητείται.


Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σ’ αυτόν, τον δικό τους αγώνα. Να μην απέχουν για να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα στους μηχανισμούς, στα συστήματα εξουσίας και αντίστασης στα νέα μέτρα που έρχονται. Η νίκη της 2ης Κυριακής είναι νίκη της κοινωνίας και των πολιτών της Περιφέρειας.



Γιώργος Παυλίδης


Υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button