Το τρίτο μάτι

*Στις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου ΚΑΠΗ στη Χρύσα Ξάνθης

*5 Τούρκοι δημοσιογράφοι της ΤRT 2 επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες την περιοχή μας.

*Στις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου ΚΑΠΗ στη Χρύσα Ξάνθης


 



*5 Τούρκοι δημοσιογράφοι της ΤRT 2 επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες την περιοχή μας.


 



*Αυτή την Κυριακή στο υπαίθριο δημοτικό θέτροα η παράσταση “ Γιατρός με το Στανιό” από την εταιρεία θεάτρου “Ανατολικά του Νέστου” του Λειβαδίτη.


 



*Συνεχίζονται χωρίς προβλήματα τα έργα μπροστά από τη νομαρχία Ξάνθης, στην πλατεία διοικητηρίου, στα πλαίσια του μεγάλου έργου της ενοποίησης των πλατειών.


 



*Αυξημένες από περσι θα είναι οι τιμές στα σουβλάκια στα στέκια καποιων συλλόγων στις γιορτές της παλιάς πόλης.


 



*Κυκλοφοριακό κομφούζιο καθε πρωί στο κέντρο της πόλης και δεκάδες τα αυτοκίνητα από διάφορες περιοχές της χώρας μας.Πολλοί οι επισκέπτες τις τελευταίες ημέρες.


 



*Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος “διαζυγίου” ολοκληρώθηκε και τυπικά στην Ξάνθη, με τον 23χρονο αριστερό μπακ Νούνο Λαραντζέριο να λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Ο νεαρός Πορτογάλος αμυντικός, που αποκτήθηκε πριν από ένα μήνα περίπου, δεν έπεισε με την απόδοσή του τον Γιάννη Ματζουράκη, που τον είχε αποκλείσει από την αποστολή της ομάδας στην Τουρκία, δείχνοντάς του ότι δεν υπολογίζεται.


Το ίδιο είχε συμβεί και με τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Γιανουκίεβιτς, ο οποίος θα λύσει το συμβόλαιό του τις επόμενες ώρες.


Πλέον, οι παράγοντες της ομάδας μας κινούνται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός μέσου, ενός κεντρικού και αριστερού μπακ, ενώ η απόκτηση επιθετικού θα εξαρτηθεί από την πορεία του θέματος του Τόμας Ρατζίνσκι, που έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button