Ειδήσεις

«Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης» για συγκομιδή των ελιών
από τα ελαιόδεντρα που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους (πεζοδρόμια, σχολεία, γήπεδα, πλατείες, κλπ)

    Αγαπητοί  συμπολίτες,

     Το Γηροκομείο Ξάνθης, ύστερα από σχετική άδεια που έχει από το Δήμο Ξάνθης από το 2017, προτίθεται και φέτος να προχωρήσει, στην συγκομιδή των ελαιών από τα ελαιόδεντρα που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους (πεζοδρόμια, σχολεία, γήπεδα, πλατείες, κλπ).

Όσοι επιθυμούν  να προσφέρουν 2-3 ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο, μπορούν να συμμετέχουν στην «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης».

Ελάχιστος από τον ελεύθερο προσωπικό σας χρόνο, μέσα από μια πράξη αλτρουισμού, μπορεί να σημάνει μια σημαντική ενίσχυση στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας. Κυρίως όμως να χαρίσει συναισθήματα χαράς, ευτυχίας, τόσο στους παππούδες, γιαγιάδες του γηροκομείου αλλά πιστεύουμε και σε όλους όσους συμμετάσχουμε στην ελάχιστη αυτή φιλανθρωπική δράση.

Επίσης όσοι συμπολίτες μας δεν επιθυμούν να μαζέψουν τις ελιές από τα κτήματα τους μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 2541023114 του Γηροκομείου Ξάνθης για περισσότερες λεπτομέρειες και για δήλωση συμμετοχής στην «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης»

                                             ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ 

   – Ο –

                                                   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                         ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button