Αγώνας Σπόρ

Κάνοντας πράξη τον σχεδιασμό

Ένας από τους αρχικούς στόχους της ομάδας μας ήταν η σταδιακή ενσωμάτωση ποδοσφαιριστών από τις υποδομές μας στο αντρικό συγκρότημα.

Στα πρότυπα της πάλαι ποτέ κραταιάς ακαδημίας του ΑΟΞ που λειτουργούσε αυτόματα κάθε αγωνιστική περίοδο με την άνοδο αθλητών από τα τμήματα Κ-17/Κ-20 στους “μεγάλους” , με την παρουσία του Νίκου Κεχαγιά στην θέση του τεχνικού διευθυντή ως συνδετικού κρίκου με εκείνη την περίοδο , του Νίκου Ανθόπουλου στην θέση του προπονητή , των βοηθών και των γενικών αρχηγών Παναγιώτη Καμαράκη και Δημήτρη Βούλκου και σε απόλυτη εναρμόνηση με την λειτουργία των τμημάτων υποδομής , ξεκινάει να γίνεται πράξη η εξαγγελία του καλοκαιριού από την διοίκηση του συλλόγου. Η τοποθέτηση όσων περισσότερων ποδοσφαιριστών από την περιοχή στο παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.

Έχει επιλεχθεί ένας αριθμός ποδοσφαιριστών που θα ανέλθουν από τις υποδομές (ο προπονητής είναι παράλληλα και στην αντίστοιχη θέση στα Κ-14) ώστε να δουλέψουν ανταγωνιστικά με τους αθλητές που φέτος πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού και στους δύο θεσμούς που συμμετέχουν. Το πλάνο αυτό πραγματοποιείται για να προσαρμοστούν σε ψυχολογικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο στις απαιτήσεις του συλλόγου και να διαπιστώσουν τον τρόπο δουλειάς ενός αντρικού τμήματος. Όπως είναι φυσικό την φετινή περίοδο θα είναι καθαρά εκπαιδευτική η προσπάθεια αυτή και φυσικά απαιτεί χρόνο. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο όμως θα μπούνε στον ανταγωνισμό όπως για παράδειγμα κάνουν φέτος οι Αποστολίδης, Μοσχίδης, Κρυστάλλης, Ανηπαρόπουλος και Δάγκας, ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας που παίρνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Ένα πλάνο που θα στηριχθεί τα επόμενα χρόνια και θα μείνει ως έχει. Όπως έχει μάθει ο ΑΟΞ να λειτουργεί και δεν θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί στην επανεκκίνηση του.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button