Ειδήσεις

Κίνδυνος τιμωρίας του Ολυμπιακού για τον οπαδό με τα ρούβλια

Η είσοδος του οπαδού του Ολυμπιακού με μάσκα Ιβάν Σαββίδη που πετούσε ρούβλια στους παίκτες της Ξάνθης πριν από τον αγώνα στο «Καραϊσκάκης» έχει καταγραφεί από τον παρατηρητή της Σούπερ Λιγκ.
Τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λιγκ θα απασχολήσει, εκτός από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Γιώργο Λαϊνη, η είσοδος του οπαδού με μάσκα Ιβάν Σαββίδη και το ψεύτικο όπλο, στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πριν από τον αγώνα με την Ξάνθη και η ενέργεια του να πετάξει ρούβλια στους παίκτες της ακριτικής ομάδας.

Ο παρατηρητής αγώνα της Σούπερ Λιγκ, έχει καταγράψει την είσοδο του μασκοφόρου οπαδού ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν εμποδίστηκε ούτε από τις αστυνομικές δυνάμεις, ούτε και από τους security του Ολυμπιακού.

Για το περιστατικό θα επιληφθεί την Τρίτη (4/2) το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ που θα αποφασίσει αν θα καλέσει σε απολογία τους «ερυθρόλευκους». Αν το κάνει, το πιο πιθανό είναι η κλήση να αφορά το άρθρο 15, 4α για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο η οποία δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας και προβλέπει πρόστιμο 20.000 – 100.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button