Αγώνας Σπόρ

Με κόσμο ο ΑΟΞ στις εγκαταστάσεις του Le Chalet στον αγώνα του με τη δεύτερη ομάδα της Ασπίδας

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ενημερώνει του φιλάθλους του συλλόγου πώς την ερχόμενη Κυριακή 21/01/2024 και ώρα 11:00 ο αγώνας με την Ασπίδα Ξάνθης Β για την 13η αγωνιστική της Β1 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet και συγκεκριμένα στο γήπεδο νούμερο 1 (πρώτο αριστερά εισερχόμενοι στις υποδομές).

Αναλογιζόμενοι το ενδιαφέρον του κοινού για την παρακολούθηση των αγώνων της αγαπημένης μας ομάδας , μετακινούμαστε στα Πηγάδια και το Le Chalet ώστε να δοθεί δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Οι εργασίες τακτοποίησης του γηπέδου μας συνεχίζονται κανονικά ώστε να αποκτήσουμε το πιστοποιητικό πυρασφάλειας και να επιστρέψουμε στην έδρα μας με την παρουσία των φιλάθλων.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη του σωματείου μας αλλά και στους κατόχους διαρκείας να φέρουν μαζί τους την αντίστοιχη κάρτα που τους προσφέρει την δυνατότητα εισόδου στους αγώνες μας.

Aντίστοιχα οι κάτοχοι διαρκείας ειδικών κατηγοριών να φέρουν μαζί τους το ανάλογο δικαιολογητικό (κάρτα ανεργίας, ταυτότητα ενστόλου, κάρτα πολυτέκνου).

Για όσους δεν είναι μέλη του σωματείου μας ή δεν έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας, θα παρέχεται η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button