Ειδήσεις

Ερώτηση Λαϊκής Συσπείρωσης Ξάνθης για το κολυμβητήριο

ΠΡΟΣ:

Αντιδήμαρχο Ζερενίδη Ιωάννη δια του Δημάρχου [1]

Ξάνθη, 22 Ιανουαρίου 2020

Ερώτηση

Σύμφωνα με την σύμβαση έργου για τις «εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης κολυμβητηρίου Δήμου Ξάνθης φάση α΄» που ανέρχεται στα 228.993,82 € με Φ.Π.Α και υπογράφτηκε στις 18/12/2018, μεταξύ του τότε Δημάρχου Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλου Χαράλαμπου και του νόμιμου εκπρόσωπου κ. Παρθενόπουλου Κωνσταντίνου της εταιρείας κοινοπραξίας ΔΗΜΟΣ Ιωάννης Βρίζας – Κωνσταντίνος Δημητρίου Παρθενόπουλος, αναφέρει ότι το έργο έπρεπε να ολοκληρωθεί σε 365 ημέρες, δηλαδή στα τέλη του 2019.

 

Ερωτούνται οι αρμόδιοι:

  1. Ποίες εργασίες περιελάμβανε η πρώτη φάση του έργου.
  2. Αν έχει ολοκληρωθεί το έργο – κι αν όχι, για ποιόν λόγο έχουν καθυστερήσει οι εργασίες, σε τι φάση βρίσκεται και πότε προβλέπεται να ολοκληρωθεί.
  3. Σε πόσες φάσεις προβλέπεται, αν έχει γίνει εκτίμηση, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, το έργο, ποιος ο προϋπολογισμός του και ο χρονικός ορίζοντας αποπεράτωσής του.
  4. Τι μέτρα πρόκειται να πάρει η Δημοτική αρχή για την κάλυψη των οικονομικών εξόδων των κολυμβητικών συλλόγων και των οικογενειών των αθλητών και αθλητριών, αφού η μεταφορά τους με λεωφορείο σε γειτονικές πόλεις και αθλητικές εγκαταστάσεις κοστίζουν 140 €, το δρομολόγιο μετ’ επιστροφής.

 

  Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθης

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Κοινοποίηση προς τους επικεφαλής των παρατάξεων:

Δημαρχόπουλο Χαράλαμπο

Μελισσόπουλο Σάββα

Παπαχρόνη Ιωάννη

Λύρατζη Πασχάλη

Χατζηθεοδώρου Γεώργιο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button