Ειδήσεις

Μέλος του Δ.Σ. στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.Τ.Α.) εκλέχθηκε ομόφωνα, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), ο π. Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. Το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατέχει σημαντικό ρόλο στην ανασυγκρότηση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και αποτελεί επιστημονικό εργαλείο στη διάθεση όλων των Δήμων της χώρας. Επίσης, κατά την ίδια συνεδρίαση, ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος επανεξελέγη και συνεχίζει ως αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κ.Ε.Δ.Ε.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας καλείται να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών και να συμβάλλει στο διάλογο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, λειτουργώντας παράλληλα ως σύμβουλος της Κεντρικής Κυβέρνησης για ζητήματα των ΟΤΑ.

Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών ο κ. Δημαρχόπουλος δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή, αναγνώριση αλλά και ευθύνη η εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και η επανεκλογή μου ως Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συναδέλφους για τις ομόφωνες αποφάσεις τους!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button