Δημοτικές Εκλογές

Ο Τσέπελης στο STAR 88,8 fm για το debate: “Οποιος θέλει εδώ είμαι.Όχι όμως με όρους που θα βάλει ο ένας”

Νέα πρόσκληση με προτάσεις για τη διεξαγωγή ραδιοτηλεοπτικής εκπομπής με οργανωμένη συζήτηση (debate), ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους Ξάνθης, έστειλε χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού ” Η ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΙΩΣ” κ. Στράτος Κοντός. Προτείνει την πραγματοποίηση συνάντησης μεταξύ αντιπροσώπων των συνδυασμών το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 γα τους όρους και τις προϋποθέσεις του debate.

Απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους επικεφαλής των λοιπών αυτοδιοικητικών συνδυασμών υποψηφίων για τον Δήμο Ξάνθης τη νέα  πρόσκληση

Επανέρχεται ο Στράτος Κοντός με προτάσεις για το debate

Ειχαν προηγηθεί οι τοποθετησεις όλων των υποψηφιων δημαρχων στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη στο STAR 88,8 fm. Ολοι τους ήταν θετικοί στη διεξαγωγή ραδιοτηλεοπτικής εκπομπής με οργανωμένη συζήτηση με καποιους όρους και αφού προηγηθεί συζητηση γαι τα διαδικαστικά ζητήματα (υπάρχουν ηχογραφημένες οι τοποθετησεις  στα προφιλ του STAR και του Κοσμά Γεωργιάδη στο facebοok)

Ο κ. Στράτος Κοντός προτείνει την πραγματοποίηση συνάντησης μεταξύ αντιπροσώπων των συνδυασμών το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 γα τους όρους και τις προϋποθέσεις του debate.

Δημαρχόπουλος και Μελισσόπουλος απάντησαν θετικά στην προσκληση του Στράτου Κοντού και εκπροσωποι των συνδυασμων τους θα συμμετεχουν στη σημερινη διαπαραταξιακή επιτροπή διοργάνωσης του debate όπου θα καθοριστούν οι όροι, οι διαδικασίες και οι θεματικές ενότητες της συζήτησης. Με την προϋπόθεση βεβαια να ειναι εκπρόσωποι όλων των συνδυασμων. Αναμένουμε και την απάντηση του Μανώλη Τσέπελη στη νέα  προσκληση του Στράτου Κοντού

Αμεση απάντηση Δημαρχόπουλου στην πρόσκληση Κοντού για debate

Σάββας Μελισσόπουλος: “Κάθε δημόσιος διάλογος που αφορά το μέλλον της πόλης μας και διεξάγεται με όρους ισότητας και αντιπροσωπευτικότητας, αποτελεί υποχρέωση όλων όσων ζητούν την εμπιστοσύνη των δημοτών”

Ο Μανώλης Τσέπελης είχε τοποθετηθεί την προηγούμενη Τετάρτη στην πρωινη ενημερωτική εκπομπή του Κοσμα Γεωργιάδη στο STAR 88,8 fm:

“Οποιος θέλει εδώ είμαι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν.  Οποιος θέλει debate το λέει επίσημα, παίρνει μια θέση. Προφανώς να γινει μια ραδιοτηλεοπτική εκπομπή των υποψηφιων δημάρχων  με οργανωμένη συζήτηση όμως  με καποιους όρους και προδιαγραφές. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις ερωτήσεις Αρκεί να έχουμε αυτά  τα αποτελέσματα που ο κόσμος θα μας αξιολογήσει για ποιο λόγο θα μας ψηφίσει. Όχι με όρους που θα βάλει ο ένας. Να συμμετέχουν δημοκρατικά όλοι με το σωστό τρόπο σ’ ένα δημόσιο διαλογο.»

https://www.facebook.com/star888fm/videos/3537465999847166/ (από το χρόνο 11.40)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button