Αγώνας Σπόρ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μετά το τέλος της 19ης αγωνιστικής και επτά αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Superleague 1, η Xanthi FC βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με άλλες τρεις ομάδες με 26 πόντους. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά το 0-1 από τον Παναθηναϊκό, στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι αυτό της εμβόλιμης 20ής αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη, την ερχόμενη Πέμπτη (19:30) στο “Κλ. Βικελίδης”.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε πρωινή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ξεχωριστά γυμνάστηκαν οι Ντίρεσταμ και Γκαργκαλατζίδης. Για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζεάν Μπαριέντος που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ αντίθετα επιστρέφει στη διάθεσή του ο Χρήστος Λισγάρας μετά την μια αγωνιστική τιμωρίας λόγω καρτών.

Διαιτητής του αγώνα της Πέμπτης στο “Κλ. Βικελίδης” ορίστηκε να είναι ο Φώτης Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς) με α’ βοηθό τον Ηλία Αλεξέα (ΕΠΣ Μεσσηνίας), β’ βοηθό τον Θεόφιλο Μωυσιάδη (ΕΠΣ Ηπείρου), 4ο διαιτητή τον Αλέξανδρο Τσαμούρη (ΕΠΣ Πειραιά), διαιτητή VAR τον Αθανάσιο Τζήλο (ΕΠΣ Λάρισας) και διαιτητή AVAR τον Μιχαήλ Καρσιώτη (ΕΠΣ Κορινθίας).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button