ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ

Αγαπητοί συμπολίτες, Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείξατε και να σας διαβεβαιώσω ότι θα εργαστώ σκληρά για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Ως ενεργό μέλος της κοινωνίας μας γνωρίζω καλά τα προβλήματα της περιοχής μας και θα αγωνιστώ ως Βουλευτής Ξάνθης για την αντιμετώπιση και την επίλυσή τους.

Αγαπητοί συμπολίτες,

 

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείξατε και να σας διαβεβαιώσω ότι θα εργαστώ σκληρά για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Ως ενεργό μέλος της κοινωνίας μας γνωρίζω καλά τα προβλήματα της περιοχής μας και θα αγωνιστώ ως Βουλευτής Ξάνθης για την αντιμετώπιση και την επίλυσή τους.

 

Γνωρίζουμε όλοι την πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή. Την ζήσαμε 3,5 χρόνια, ξέρουμε τι θα ακολουθήσει και απέναντι σ’ αυτή την πολιτική είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα δικαιώματα των συμπολιτών μας απ’ το βουνό ως τον κάμπο.

 

Ο τόπος μας και εμείς όλοι αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον. Απαιτούμε μια δικαιότερη κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα για όλους. Ενωμένοι θα το πετύχουμε.

 

ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ 

 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button