Αγώνας Σπόρ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΟΞ

Στην φάση των “16” σταμάτησε η φετινή πορεία της Xanthi FC στο θεσμό του κυπέλλου. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά το 0-1 από τον Άρη στο γήπεδό της, προηγήθηκε στον επαναληπτικό του “Κλ. Βικελίδη” με τον Φοσέ στο 22′, όμως οι γηπεδούχοι προς στο τέλος του α’ μέρους με τον Σάσα (42′) ισοφάρισαν και στο β’ μέρος με τον Ιντέγιε στο 59′ διαμόρφωσαν το τελικό 2-1.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 2′ το σουτ του Σούντγκρεν σταμάτησε ο Μπέντο όπως και ο Κουέστα το πλάγιο γύρισμα του Τερκί στο 12′. Στο 14′ ο Κάστρο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του μετατράπηκε στο 5ο κόρνερ της ομάδας από την κόντρα στον Βέλεθ και την απόκρουση του Κουέστα. Στο 22′ ο Ζορντάν Φοσέ δέχθηκε την ασίστ από τον Μπαριέντος και τετ α τετ με τον τερματοφύλακα δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να κάνει το 0-1 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 25′ το σουτ του Φετφατζίδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι όπως και του Ρόουζ δύο λεπτά αργότερα. Στο 35′ ο Ιντέγιε έχασε την ευκαιρία πλασάροντας εκτός στόχου ενώ στο 38′ δεν βρήκε την μπάλα στη σέντρα του Ματίγια. Στο 42′ ο Σάσα με σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 51′ και το 52′ ο Βίτορ Μπέντο απέκρουσε τις προσπάθειες του Ιντέγιε και του Μαντσίνι. Στο 59′ ο Λάρσον βρισκόμενος εκτός θέσης έκανε τη σέντρα και ο Ιντέγιε με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-1. Στο 66′ το φάουλ του Ματίγια απέκρουσε ο Μπέντο. Στο 79′ το σουτ του Στάρτζεον μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας) με α’ βοηθό τον Ηλία Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Πρέβεζας), β’ βοηθό τον Νικόλαο Σάββα (ΕΠΣ Σερρών) και 4ο διαιτητή τον Χαράλαμπο Αθανασίου (ΕΠΣ Άρτας).

 

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ (88′ Μπακουτσής), Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι (77′ Μαρτίνεζ), Λάρσον, Φετφατζίδης, Ιντέγιε (63′ Ντιγκινί).

 

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Μπέντο, Κασάδο, Λισγάρας, Μαλεζάς, Φασίδης (70′ Εντουάρντο), Καμαρά, Τερκί, Μπαριέντος (57′ Μπαξεβανίδης), Τζουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Φοσέ (64′ Στάρτζεον).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button