Ειδήσεις

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΒΕ – 11/1/2020

Εύχομαι καλή ευλογημένη και δημιουργική νέα χρονιά σε όλους και όλες, χρονιά πλούσια από κάθε άποψη.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ξάνθης, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου για την τιμητική προς το πρόσωπό μου βράβευση. Ευχαριστώ και όλους τους παρισταμένους, φίλους και φίλες συμπολίτες μου.

Θεωρώ πολύ συμβολική τη βράβευση αυτή, γιατί αφενός ως προς το απελθόν έτος συμπίπτει με τα εκατό χρόνια ελεύθερης Ξάνθης, ενώ ως προς το νέο έτος 2020 συμπίπτει επίσης με τα εκατό χρόνια της ελεύθερης Θράκης.

Η ανάπτυξη της Ξάνθης και της Θράκης ευρύτερα συμπίπτει με τη στενή σχέση, συλλειτουργία και συνύπαρξη  του οικονομικού, πολιτικού, πολιτιστικού και πνευματικού επιπέδου της ακριτικής κοινωνίας μας.

Οι οικονομικοί παράγοντες της πατρίδας μας είχαν την ηθική και εθνική ευαισθησία τα οικονομικά οφέλη να τα διαθέτουν για τη συνολική ανάπτυξη της κοινωνίας.

Τα εκατό χρόνια ελεύθερης ζωής ήταν εκατό χρόνια αγώνων για συνολική σφαιρική ανάπτυξη της κοινωνίας. Εύχομαι και ελπίζω  η οδός που ανοίγεται μπροστά μας να συνεχίζει την αειφόρο ανάπτυξη, σε όλα τα επίπεδα.

Ευχαριστώντας σας για την προς το πρόσωπό μου τιμή, ευχαριστώ την οικογένειά μου που με συμπαραστέκεται στον αγώνα μου.

Ευχαριστώ τον Στέλιο Μωραϊτη και τους συνεργάτες του, ευχόμενος υγεία και πρόοδο σε όλους και όλες σας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button