Ειδήσεις

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ -ΜΑΘΗΤΩΝ
από το Σύλλογο Ποντίων Ξάνθης

Τους μαθητές και μαθήτριες που αγωνίζονται καθημερινά για να κατακτήσουν τη γνώση και τη μόρφωση και κάνουν περήφανους γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και όλους εμάς. Τα παιδιά μας που αναζητούν με κόπους τη γνώση και τους ανοιχτούς ορίζοντές τους, τον ενθουσιασμό και δίψα για ζωή και προκοπή. Τις νέες και νέους που δείχνουν την προφανή υπεροχή τους και γίνονται υπόδειγμα όλων μας θα τιμήσουμε  ώστε να αποτελέσουν κίνητρο προόδου και εξέλιξης.

Ο  Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης πιστός στις παρακαταθήκες των προγόνων μας, που εκεί στις Πατρίδες θεωρούσαν την Παιδεία ως κοινωνικό αγαθό και μέσω αυτής κράτησαν  αδιάσπαστο  τον  Ελληνισμό  του  Πόντου στο  διάβα  των  αιώνων παρ’ ότι  ζούσε  ανάμεσα  σε  βάρβαρα  και  αλλόφυλα  έθνη, θα επαινέσει  και φέτος στην  εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιττας μας  που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ξάνθης, την Κυριακή  26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.30

Καλούνται  τα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας που:

–  αρίστευσαν στην σχολική περίοδο 2018-2019 σε Γυμνάσιο και Λύκειο με βαθμό 18 και άνω

– πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ του 2019,

να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο των απολυτηρίων τους ή βεβαίωση επιτυχίας των σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, στα γραφεία του Συλλόγου, πάροδος Θερμοπυλών 8, τηλ 25410 78811  μέχρι την Δευτέρα  20 Ιανουαρίου 2020.

 

                                                          Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

        Ρωμανίδης Θεόδωρος          Χαραλαμπίδης Γεώργιος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button