Αγώνας Σπόρ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ περιλάμβανε η επόμενη μέρα του νικηφόρου αγώνα με 2-1 επί της ΑΕΛ, για την Xanthi FC. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από ένα μήνα ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το 2020 και με τους 23 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις στο κλειστό αθλητικό κέντρο της πόλης, το “Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ”, αφού ο πολύ δυνατός αέρας στα Πηγάδια ήταν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο.

O ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τους Αντιδημάρχους Ξάνθης Φανουράκη Μανώλη και Μπεκήρογλου Σουά καθώς και το διοικητικό προσωπικό του Δήμου Ξάνθης για την άμεση τους ανταπόκριση στο αίτημα μας να διεξαχθεί η σημερινή προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ”.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Κασά Καμαρά και Αριστοτέλης Καρασαλίδης και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα απουσιάσουν.

Η ξανθιώτικη ομάδα πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι, αυτό για το θεσμό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη. Η πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις του ζευγαριού της φάσης των “16”, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (8/1) και ώρα 21:30 στο Xanthi FC Arena και διαιτητής ορίστηκε να είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης) με α’ βοηθό τον Γιώργο Χατζηνάκο (ΕΠΣ Δράμας), β’ βοηθό τον Χρήστο Τζιώτζιο (ΕΠΣ Θράκης) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button