Ειδήσεις

Συνελήφθη 42χρονος ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 5 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (26-12-2019) το πρωί, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (πλησίον οικισμού Βαφέικων) οι αστυνομικοί εντόπισαν ακινητοποιημένο ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονταν ο οδηγός και ο συνοδηγός του.

Στη θέα των αστυνομικών, ο 42χρονος οδηγός μαζί με τον συνοδηγό, τράπηκαν πεζή σε φυγή σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως ο 42χρονος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε  μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 25-12-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

 

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button