Ειδήσεις

Ανοιχτή συνέλευση του ΜέΡΑ25 Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στην Ξάνθη στο ξενοδοχείο Ξανθίππειον  μέσα  σε θετικό, επικοινωνιακό και συνεργατικό κλίμα η ανοιχτή συνέλευση του ΜέΡΑ25 Ξάνθης.

Τη συνέλευση διοργάνωσε η ΠΣΕ του ΜέΡΑ25 Ξάνθης και παρευρέθηκαν μέλη των ΠΣΕ Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Σερρών, Καβάλας και Δράμας, καθώς και μέλη-φίλοι του κόμματος.

Στην εκδήλωση την οποία προλόγισε η εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ25 στην Ξάνθη κ.Ελισσάβετ Γιαννίκη έγιναν εισηγήσεις και αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με τα πολιτικά πεπραγμένα του ΜέΡΑ25 μετά τις τελευταίες εκλογές  από τον κ. Χρήστο Αλβανό, μέλος της ΟΕΣΚΕ, σχετικά με την Υγεία από τον κ. Βέργουλα Γιώργο, Ιατρό-Τομεάρχη Υγείας του ΜέΡΑ25, σχετικά με την Οικονομία από τον κ.Νάνο Κώστα, Υπεύθυνο Επικοινωνίας ΠΣΕ Καβάλας, καθώς και θέματα που έχουν σχέση με τοπικά προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες των εκάστοτε νομών, τα οποία μετέφεραν στην συνέλευση τα παρευρισκόμενα μέλη των ΠΣΕ.

Ακολούθησε συζήτηση και έγινε γόνιμος διάλογος πάνω στις προτάσεις, σκέψεις και ιδέες που διατύπωσαν στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου  τα παρευρισκόμενα μέλη των ΠΣΕ και τα μέλη και οι φίλοι του ΜέΡΑ25.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button