Ειδήσεις

“ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ”

Το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ», το οποίο η Alpha Bank ξεκίνησε ήδη από το 2012, με σκοπό τη δωρεά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας, πραγματοποιήθηκε σχετική δράση στην πόλη της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα ο Διευθυντής του καταστήματος Alpha τράπεζας Ξάνθης κος Βάϊος Δονογλίδης, με τη συμπαράσταση των   υπάλληλων του καταστήματος Κου Αριστείδη Φελεκίδη και  Κας Τατιάνας  Κατσάνη, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, και παρέδωσαν διακόσια (200) καρότσια  με τρόφιμα, τα οποία θα διανεμηθούν σε ενδεείς συμπολίτες μας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τον Δ/ντη τηςAlpha Bank, υποδέχθηκαν εκ μέρος του απουσιάζοντος εις το Άγιον Όρος Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κων/νος Παπαδόπουλος, που εξέφρασε τις ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου καθώς και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Συρόπουλος, ο οποίος επικεφαλής συνεργατών ιερέων μερίμνησε για την παραλαβή της βοήθειας.

Η Ιερά Μητρόπολις εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους δωρητές και εύχεται η πρωτοβουλία τους να βρεί μιμητές τόσο τοπικώς όσο και πανελληνίως.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button