Ειδήσεις

Πασχάλης Λύρατζης-ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ: “Κάτω τα βρωμόχερά σας από τον ΑΟΞ μας

Κάτω τα χέρια από τον Α.Ο.Ξ. κύριοι , εκ των Αθηνών, την πιο υγιή ομάδα της Ελλάδος που δημιουργήθηκε από αγνούς ανθρώπους με αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Σε μια ακριτική πόλη όπως την Ξάνθη αποτελεί το καμάρι μας, μέρος της καθημερινότητας μας , μία ομάδα που δεν χρωστάει πουθενά, που δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό με χρέη και οικονομικά σκάνδαλα . Δεν τις χαρίστηκαν ποτέ χρέη, οι πρόεδροι της απολαμβάνουν τον σεβασμό και την εκτίμηση των συμπατριωτών τους και όχι την ντροπή όπως συμβαίνει στις δικές σας ομάδες.

Μεγάλοι των Αθηνών, κάθε πρόεδρός σας και ένα σκάνδαλο, κάθε πρωτάθλημά σας και ένα βήμα πίσω για το πολύπαθο ποδόσφαιρό μας, που από βασιλιά των αθλημάτων το καταντήσατε σε τσίρκο των επιχειρηματικών σας συμφερόντων.

Κάτω τα χέρια από τον Πανόπουλο που επένδυσε σε μία άγνωστη πόλη γι αυτόν που την αγάπησε και προσέφερε πλούσιο κοινωνικός έργο.

Δεν χτυπάτε μία ομάδα, χτυπάτε μία ολόκληρη πόλη που δυστυχώς οι «εντιμότατοι άρχοντες» κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Παίξτε αλλού τα επιχειρηματικά σας παιχνίδια γιατί η πόλη μπορεί τώρα να κοιμάται αλλά όταν ξυπνήσει θα γίνει μία γροθιά υπερασπίζοντας μία από τις πιο καθαρές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΚΑΤΩ τα ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ σας από τον Α.Ο.Ξ. μας.

 

Για τη δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

Πασχάλης Λύρατζης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button