Ειδήσεις

1η θέση ο Σ.Ο.Ξ. στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Rapid Παίδων ΑΜΘ και 3η στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Rapid ΑΜΘ για το 2019!

Με 2 κύπελλα στις αποσκευές του επέστρεψε από τις Σέρρες ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης, μετά την ολοκλήρωση του Ομαδικού Πρωταθλήματος Rapid ΑΜΘ και του Ομαδικού Πρωταθλήματος Rapid Παίδων ΑΜΘ που διοργανώθηκαν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, όπου ο Σύλλογός μας κατέλαβε την 3η και την 1η θέση αντίστοιχα, πετυχαίνοντας μάλιστα και 4 ατομικές διακρίσεις σκακιστών του σε καλύτερες βαθμολογίες ανά σκακιέρα!

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα παίδων του Σ.Ο.Ξ. με τους σκακιστές Βαγιανό Χρήστο, Αναγνωστόπουλο Βασίλειο, Μπαλαφούτη Δημήτριο και Ουζούνη Κωνσταντίνο κατέλαβε την 1η θέση ανάμεσα σε 10 ομάδες της περιφέρειας ενώ, στους μεγάλους, η ομάδα του Σ.Ο.Ξ. κατέλαβε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 11 ομάδες με σκακιστές τους Κόρογλου Βίκτωρ, Σεχλίδη Σάββα, Χαροκοπάκη Γεώργιο και Ασλανίδη Τρύφων!

Εκτός από ομαδικές διακρίσεις, ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης ξεχώρισε και ατομικά με καλύτερη απόδοση ανά σκακιέρα 4 σκακιστών του: Βαγιανός Χρήστος (1η παίδων), Μπαλαφούτης Δημήτριος (3η παίδων), Ουζούνης Κωνσταντίνος (4η παίδων) και Ασλανίδης Τρύφων (4η αντρική).

Ο Σ.Ο.Ξ. συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Rapid της Περιφέρειας με 2 αντρικές και 3 παιδικές ομάδες οι οποίες στο σύνολό τους αγωνίσθηκαν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και πετυχαίνοντας αξιόλογα αποτελέσματα!

Από την Ξάνθη συμμετείχαν (αλφαβητικά) οι παρακάτω σκακιστές και σκακίστριες:

Αναγνωστόπουλος Βασίλειος

Ασλανίδης Τρύφων

Βαγιανός Χρήστος

Ευθυμίου Ιωάννης Μάριος

Κόρογλου Βίκτωρ

Μαραγκοζίδης Αναστάσιος Ιωάννης

Μήλιου Πηνελόπη

Μουρκάκης Ιωάννης

Μπαλαφούτη Μαρία

Μπαλαφούτης Δημήτριος

Μπαλαφούτης Ηλίας

Μπρούσας Λύσανδρος

Νεοφυτίδης Βενιαμίν

Ουζούνης Κωνσταντίνος

Παπαδοπούλου Ευγενία

Σεχλίδης Σάββας

Ταρχανίδης Νικόλαος Χρήστος

Χαροκοπάκης Γεώργιος

Χασάν Κεχαγιά Ενβέρ

Χασάν Κεχαγιά Σουκρή

Τους συγχαίρουμε όλους για τις επιτυχίες και τις προσπάθειές τους, για το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν, για την μαχητικότητα και την άριστη μεταξύ τους συνεργασία.

Συγχαρητήρια, επίσης, στην Ε.Σ.Σ.Α.Μ.Θ. και τον Π.Σ.Σ. Κηφισιάς Σερρών για την διοργάνωση και τη φιλοξενία!

Από το Δ.Σ. του ΣΟΞ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button