Ειδήσεις

ΑΝΕΛΙΞΗ
Γράφει ο Στέλιος Αρσενίου

Στη γλώσσα μας σημαίνει μεταφορικά εξέλιξη, πρόοδος, ανοδική πορεία.

Κάποιοι συμπολίτες μας, χωρίς τυμπανοκρουαςσίες, ευρωπαϊκά προγράμματα, λογής – λογής υποστηρίξεις, στρώθηκαν στη δουλειά, προσηλώθηκαν σε στόχους, υλοποίηση οραματισμών, ξέκοψαν μέρες, μήνες από τις καθημερινές ενασχολήσεις, απολαύσεις, ανέσεις, για να πάνε την έρευνα και μέσα από αυτή τον τόπο κάποια βήματα μπροστά.

Κακά τα ψέματα, η άνεση της πολυθρόνας και του καναπέ δεν προσφέρεται για άλματα που ταυτίζονται μόνο με ά λ τ ε ι ς.

Ίσως να μη βρεθούμε ποτέ με τους υπερπρωταθλητές του άλματος εις μήκος, ύψος επί κοντώ.

Με αντίστοιχους πάραυτα που έχουν μύχιο πόθο την αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού μέσα από τη χαρτογράφηση για ορεινούς όγκους, μονοπάτια, δάση, πελάγη, όρμους, λιμάνια κάπου – κάπου ανταμώνουμε.

Σήμερα θα αναφερθούμε στον Ηλία Γερμαντζίδη τοπογράφο μηχανικό με έδρα την ΞΑΝΘΗ. Τους συνεργάτες του. Ραλού Βλαχοπούλου – Βασιλεία Βλαχοπούλου. Η Βασιλεία θιασώτης του Ηράκλειτου και του δόγματός του “Φύσις κρύπτεσθαι φιλεί” σε όλη τη διαδικασία τη βρίσκουμε αθέατα κρυμμένη.

Αφορμή στάθηκε το πρωτοσέλιδο της Huffpost Greece για το έργο τους.

Η Huffpost Greece είναι ο φορέας που μέσα από ανάλογες δράσεις – διαδικασίες δίνει ανάγλυφη την εικόνα της χώρας μας σ΄ όλο τον κόσμο.

Ποιό ήταν το σχετικό πρωτοσέλιδο;

Ο ΗΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ROUT ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. Χάρτες ( και δράσεις ) για την αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού.

 

Στέλιος Αρσενίου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button