Ειδήσεις

“Νέα Γνώση”

Το πρωί του Σαββάτου πραγγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των χώρων του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης και πληροφορικής “Νέα Γνώση” στη Μ. Βόγδου 18Α.
Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης, μαθητές, γονείς, καθηγητές και τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος από το Campulung της Ρουμανίας που μαζί με τους συνοδούς τους βρέθηκαν στην Ξάνθη και συμμετείχαν στο 7ο φεστιβάλ παιδικών παραδοσιακών συγκροτημάτων.

Ο Παναγιώτης Κιμούντρης, φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στην ιστορία της “Νέας Γνώσης” , στους νέους εκπαιδευτικούς στόχους και φυσικά στο γιο του που ανάλαβε τη νέα διεύθυνση του φροντιστηρίου:

“Ξεκίνησα δειλά – δειλά την εκπαιδευτική πορεία μου το 1996 ιδρύοντας το Φροντιστήριο Η ΓΝΩΣΗ . Σε αυτό υπήρχαν τμήματα για όλα τα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου.
Μετα από μερικά χρόνια το 2005 μετακόμισα το Φροντιστήριο σε έναν νέο χώρο στο κέντρο της πόλης επι της Δαγκλή, με το όνομα ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ , προσφέροντας και μαθήματα Πληροφορικής δίνοντας πτυχία γνώσης υπολογιστών καθώς προέβλεψα ότι μετα από μερικά χρόνια η ζωή μας θα βασίζεται πάνω στην τεχνολογία. Βέβαια γινόταν και μαθήματα όλων των επιστημονικών πεδίων για το Λύκειο και όλων των μαθημάτων του Γυμνασίου. Όλοι οι μαθητές μας είναι φοιτητές ή επιστήμονες.
Το επόμενο βήμα μου ήταν αυτό το καλοκαίρι του 2019 να μεταφέρω το Φροντιστήριο σε έναν μοντέρνο νέο χώρο εδώ στην Μιχαήλ Βόγδου 18 Α. Κοντά στα συνήθη φροντιστηριακά μαθήματα Γυμνασίου-Λυκείου και ΕΠΑΛ και τα μαθήματα πληροφορικής , πρόσθεσα και ένα μοντέρνο ΚΕΝΤΡΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ όπου όλοι οι μαθητές μου με προσιτά δίδακτρα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους μόνοι τους .

Αλλά το μέλλον είναι ΕΔΩ και από τον Ιανουάριο του 2020 αρχίζουν μαθήματα ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου όπου σε ένα σύγχρονο περιβάλλον , τεχνολογίας, μάθησης και παιχνιδιού το κάθε παιδί θα δει το μέλλον. Στο τέλος άφησα και το πιο σημαντικό. Το Φροντιστήριο ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έγινε πιο ΝΕΟ αφού πέρασε στα χέρια του γιού μου όπου με φρέσκιες νέες ιδέες θα δει το μέλλον κάπως αλλιώς!!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button