“Δε διαγράφεται ο κ. Τσετίν”

Τελικά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιος στηρίζει ποιόν στον νομό Ξάνθης.

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον κ. Τσετίν ή ο κ. Τσετίν στηρίζει το ΠΑΣΟΚ;

Αν προσπαθήσει κανείς να βρει απάντηση σε αυτά τα δύο ερωτήματα, σαφώς και δεν θα μπορέσει να δώσει μία λογική εξήγηση και ο λόγος είναι η “περίεργη” συμπεριφορά του βουλευτή Ξάνθης.

Τελικά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιος στηρίζει ποιόν στον νομό Ξάνθης.

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον κ. Τσετίν ή ο κ. Τσετίν στηρίζει το ΠΑΣΟΚ;

Αν προσπαθήσει κανείς να βρει απάντηση σε αυτά τα δύο ερωτήματα, σαφώς και δεν θα μπορέσει να δώσει μία λογική εξήγηση και ο λόγος είναι η “περίεργη” συμπεριφορά του βουλευτή Ξάνθης. Την μια δηλώνει Τούρκος την άλλη υπέρ του Τουρκικού κόμματος όντας βουλευτής του κοινοβουλίου και το τελευταίο επίτευγμα του η μη στήριξη της Κυβέρνησης Παπαδήμου που στηρίζει το κόμμα (ΠΑΣΟΚ) όπου θεωρητικά τουλάχιστον ανήκει.

Το ερώτημα της διαγραφής του “αυτόνομου” κ. Τσετίν παίζει συνέχεια στα χείλη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όμως δυστυχώς για το κόμμα προτεραιότητα είχε μέχρι τώρα η παραμονή του στην εξουσία και όχι ο έλεγχος των βουλευτών του από συμπεριφορές που το εκθέτουν.

Σχετικά με την καταψήφιση της κυβέρνησης Παπαδήμου από τον κ. Τσετίν, ο Α. Τσαρτσάρας, γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, ανέφερε ότι ο βουλευτής πήρε αυτήν την απόφαση, εξήγησε τους λόγους που το έκανε και είναι κατανοητοί οι λόγοι και μάλιστα το συζήτησε με τον πρόεδρο του κινήματος και δεν ήταν κάτι ξαφνικό. Είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ότι όσο συμμετέχει κ. Καρατζαφέρης σε αυτήν την κυβέρνηση, δεν πρόκειται να της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο κ. Τσαρτσάρας  στήριξε τον κ. Τσετίν στην απόφαση του, αναφέρθηκε στις θέσεις της ακροδεξιάς απέναντι στην μειονότητα, άρα εκ τον πραγμάτων δεν θα διαγραφεί.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button