Ειδήσεις

“Δύο μέτρα και δύο σταθμά”

Το ΕΣΡ έκλεισε 4 ραδιόφωνα της Ξάνθης, από τα παλαιότερα με νόμιμη βεβαίωση λειτουργίας, ανάμεσα τους και ο 88.8 (πρώην Ράδιο Αρβύλα) και πήρε αντίθετη απόφαση για ραδιόφωνο της Λάρισας που συνεχιζει τη λειτουργία του!!!
Έχουμε βουλευτές στην Ξάνθη να ασχοληθούν με το θέμα;

ΚΓ

Ο Χουσεΐν Καρανταη αναφέρει σχετικά στην ανάρτηση του στο fb:
“Λοιπόν…ο χρόνος πάντα να ξέρετε, δικαιώνει την αλήθεια. Την περασμένη Κυριακή από το metropolis 95 5 αναφέρθηκα στις αποφάσεις του ΕΣΡ για τα ραδιόφωνα της Ξάνθης τα οποία έκλεισε το διορισμένο συμβούλιο των κομμάτων της Βουλής το οποίο αυτοαποκαλείται ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ…!!!
Σήμερα, έχω στα χέρια μου την απόφαση για ένα άλλο ΜΜΕ το οποίο ήταν κλειστό από το 2017 έως το 2018…και για το οποίο το ΕΣΡ αποφάσισε όπως διαβάζετε στο έγγραφο να εγκρίνει την συνέχεια της λειτουργίας του…
Η διαφορά με τα ΜΜΕ που έκλεισαν στην Θράκη οι ίδιοι άνθρωποι, είναι ότι τα μεν ΜΜΕ από την Ξάνθη είχαν κλειστό το σήμα εκπομπής για ένα 24ωρο, ενώ το άλλο από την Θεσσαλία για έναν ολόκληρο χρόνο… Αλλά δεν είχε έδρα την Θρακη…!!!
Αυτή είναι η αρχή η οποία η κυβέρνηση μας λέει ότι είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ…και δικάζει με ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ…;
Έλληνες είμαστε και εμείς κύριοι του ΕΣΡ…και μάλιστα πιο πολύ από εσάς εκεί κάτω…γιατί εμείς παλεύουμε με τους”φίλους” μας εξ ανατολών και εκ βορρά…(πάντα ραδιοφωνικά και στην συχνότητα)…!!! Και μάλιστα χωρίς να μας πληρώνει το ελληνικό κράτος, όπως εσάς…ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ…”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button