Αγώνας Σπόρ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ MVP ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η μικρής διάρκειας προετοιμασία της Xanthi FC ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας στο Xanthi FC Arena (4/12, 17:15). Ο Γιώργος Κόλτσης και ο Τάσος Σιδερίδης μετά τις τελευταίες τους οδηγίες σε θέματα τακτικής ανακοίνωσαν την αποστολή στην οποία θα βασιστούν για να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Σόσα, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Ντε Λούκας, Πολέττο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φασίδης, Στάρτζεον, Μουλέν, Ρενέλα.

Το μεσημέρι της Τρίτης στο γήπεδο του ΑΟΞ πραγματοποιήθηκε η βράβευση του MVP του Εντουάρντο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετά το τέλος της ψηφοφορίας της ομάδας στο instagram ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής παρέλαβε το βραβείο του από την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που αγωνίζεται στη Γ! Εθνική για 4η διαδοχική χρονιά φέτος. Πιο συγκεκριμένα, την απονομή έκανε ο Μάκης Μπογιατζίδης ο οποίος στις δηλώσεις του ευχήθηκε κι άλλες νίκες στην ομάδα και προσωπικές επιτυχίες και διακρίσεις στον Εντουάρντο. Στην συνέχεια σειρά είχαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button