Ειδήσεις

Η Ξάνθη και ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ξανά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στο νέο 31μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εξασφάλισε στις εκλογές που διεξήχθησαν, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα, η παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» με ποσοστό πάνω από 63%. Ο π. Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος συμμετείχε στις αρχαιρεσίες και κατάφερε να επανεκλεγεί, έπειτα από μια δύσκολη αλλά έντιμη διαδικασία, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας ενωμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει μια σειρά από ζητήματα όπως τα προβλήματα υποστελέχωσης των Δήμων, αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν από τον «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ». Πρωταρχικός στόχος είναι να τεθεί σε νέα βάση η θέση της Αυτοδιοίκησης ως προς την αποκέντρωση του κράτους, με περισσότερες και πιο άμεσες υπηρεσίες για τον πολίτη.

Ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος έπειτα από την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Αυτοδιοικητικούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν για 2η συνεχή θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Επιπλέον, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους που συμμετείχαν στις εκλογές. Συστρατευόμαστε όλοι μαζί με τον Δημήτρη Παπαστεργίου στο πρόσωπο του οποίου η Τοπική Αυτοδιοίκηση έδειξε ότι θέλει να περάσει στην επόμενη ημέρα. Μαζί θα εργαστούμε για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση σύγχρονη και πρωτοπόρα δίπλα σε όλους τους πολίτες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button