Ειδήσεις

ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Και για τις δύο κατηγορίες στη δίκη με μηνυτή τον Χ. Ζεϊμπέκ

Ο εκδότης του “Μαχητή” Παναγιώτης Παπαδόπουλος αθωώθηκε στη δίκη που είχε με μηνυτή το βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και για τις δύο κατηγορίες.Για συκοφαντική δυσφήμιση και για διασπορά ψευδών ειδήσεων για τα γεγονότα στη Γλαύκη το καλοκαίρι του 2016 στην κηδεία του Ελληνα μουσουλμάνου στρατιώτη.
Η δίκη διακόπηκε δύο φορές, κράτησε τρεις ημέρες με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της διαδικασίας.
Η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν να κηρυχθεί ένοχος απλής δυσφήμισης και αθώος για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Δικηγόρος υπεράσπισης του Παναγιωτη Παπαδόπουλου η δικηγόρος Λίτσα Μιχαηλίδου

Σε αναρτηση του στο fb ο εκδότης του “Μαχητή” αναφέρθηκε στην αθωότητα του και ευχαρίστησε φίλους και γνωστούς για τη συμπαράσταση τους:

“Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου (σήμερα) ύστερα από δυο διακοπές και διαδικασία τριών ημερών, ολοκληρώθηκε η δίκη τα «Μ» με μηνυτή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.
Το Μονομελές δικαστήριο Ξάνθης με κήρυξε αθώο και για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, αλλά και για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων για τα γεγονότα της Γλαύκης στη κηδεία του άτυχου Έλληνα μουσουλμάνου στρατιώτη στις 14 Ιουλίου 2016.
Ευχαριστώ την δικηγόρο υπεράσπισης του «Μ» Λίτσα Μιχαηλίδου και όλους τους φίλους και αναγνώστες της εφημερίδας που έδωσαν δυναμικά το παρόν δίπλα μου. Η ελπίδα δεν χάνεται, σας ευχαριστώ όλους

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button