Ειδήσεις

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΤΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Ερωτήματα και προβληματισμοί  του Κωνσταντίνου Κουτελίδη, πολιτευτή της Ελληνικής  Λύσης, για την κοπή δέντρων στον παραδοσιακό οικισμό της Σταυρούπολης και τη χρήση των τραπεζοκαθισματων απο  εγγελματίες της περιοχής

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

προς τα ΜΜΕ της Ξάνθης

“Κύριε Δήμαρχε της Ξάνθης, Κ. Αντιδημαρχε Σταυρούπολης, κύριοι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων κ.Συμβουλοι του Δήμου Ξάνθης,.

Στη Σταυρούπολη Ξάνθης μετά την ανάληψη της καινούργιας δημοτικής αρχής,παρατήρησα ότι κόπηκαν σχεδόν ολα τα καλλωπιστικα δέντρα, που φυτεύτηκαν από προηγούμενη Δημοτική Αρχή, στο δρόμο “Γεώργιος Καρασακαλιδης [Μπιζανι]”, επίσης στην κυρίως είσοδο του χωριού 4 πλατανια ,τα οποία δημιουργούσαν σκιά και με την επιβλητική τους παρουσία παρέπεμπαν σ’ ένα παραδοσιακό χωριό για τον κάθε επισκέπτη.

Στην κεντρική πλατεία Σταυρούπολης παρατηρούνται φαινόμενα ανομίας και παρανομίας, από επαγγελματίες καφέ, εκθέτοντας τραπεζοκαθίσματα, εκτος απο την νομιμως ενοικιαζομενη πλατεια στον κυκλικό κόμβο που είναι αυτοκινητοδρομος.

Αδυνατω να πιστέψω επισκεπτόμενοι πάμπολλες φορές την Σταυρούπολη, ότι δεν είναι εις γνώση σας όλες οι παραπάνω έκνομες πράξεις επαγγελματιών, ερωτώ επίσης εάν είναι σε γνώση σας η κοπή των δέντρων στο παραδοσιακό οικισμό της Σταυρούπολης και εάν ναι, υπάρχει σχετική άδεια από το δασαρχείο Σταυρούπολης;

Γνωμοδοτηση από το δημοτικό συμβουλιο και το τμήμα πράσινου του Δήμου Ξάνθης ;”

Κουτελίδης Κωνσταντίνος

Πολιτευτής Ελληνικής Λύσης Ν. Ξανθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button