ΦΕΥΓΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται -εκτός απροόπτου- να αναλάβει τα καθήκοντά του ως Γ.Γ. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ο τ. βουλευτής Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σταμάτης, διαδεχόμενος τον έως τώρα Περιφερειάρχη Μιχάλη Αγγελόπουλο. Ο κ. Σταμάτης, δικηγόρος, τα τελευταία χρόνια διατέλεσε διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Γ.Γ. Μεταφορών και πρόεδρος του Οργανισμού ΗΛΠΑΠ.

Μέχρι  την Παρασκευή αναμένεται -εκτός απροόπτου- να αναλάβει τα καθήκοντά του ως Γ.Γ. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ο τ. βουλευτής Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σταμάτης, διαδεχόμενος τον έως τώρα Περιφερειάρχη Μιχάλη Αγγελόπουλο. Ο κ. Σταμάτης, δικηγόρος, τα τελευταία χρόνια διατέλεσε διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Γ.Γ. Μεταφορών και πρόεδρος του Οργανισμού ΗΛΠΑΠ.


Ο απερχόμενος Γ.Γ. της Περιφέρειάς μας Μιχάλης Αγγελόπουλος διατηρήθηκε στη θέση αυτή για τρισήμιση χρόνια.


Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο κ. Αγγελόπουλος υποστήριξε το έργο του για την αύξηση της απορροφητικότητας των κονδυλίων στην περιοχή της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, τις διασυνοριακές πρωτοβουλίες και την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων με τη λειτουργία γραφείου της Περιφέρειας στις Βρυξέλες.


“Πρέπει να διανυθεί ακόμη μεγάλη απόσταση για να κερδηθεί το στοίχημα της ανάπτυξης στην περιοχή” τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος, που ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη θέση που του εμπιστεύθηκε και τους φορείς της περιοχής για τη γόνιμη συνεργασία τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button