Τρίτο Μάτι

Εξόφληση συνδρομής στον ‘ΑΓΩΝΑ”
Γράφει ο Κοσμάς Ν. Γεωργιάδης

*Με το κλείσιμο της χρονιάς παρακαλούμε τους συνδρομητές της εφημερίδας μας να φροντίσουν για την εξόφληση των συνδρομών τους. Το κόστος για το 2019 είναι 80 ευρώ, το χαμηλότερο από τις υπόλοιπες εφημερίδες της Ξάνθης. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

*Εχει προσκληθεί ο βασιλιάς του Ξανθιώτικου καρναβαλιού, Παναγιώτης Γεωργίου, στις χριστουγιεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης;
Την προηγούμενη χρονιά, αν θυμάμαι καλά, είχε μοιράσει δωράκια στα παιδάκια στο νοσοκομείο, στην επιίσκεψή του στην παιδιατρική κλινική.

*Ακουσα ότι, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός θα τραγουδήσει στην Ξάνθη, στο αναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 8 Δεκεμβρίου.

*Η Χρυσούλα Δημούδη παραιτήθηκε από δημοτική σύμβουλος για προσωπικούς λόγους, όπως η ίδια δήλωσε και όχι για λόγους υγείας, όπως διαδίδουν, γιατί άραγε, συνεργάτες του δημάρχου και μέλη του συνδυασμού του.
Ισως στο μέλλον η κυρία Δημούδη αναφερθεί εκτενέστερα για την παραίτησή της.

*Την Τετάρτη 27 Νοεμβίου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συγκέντρωση των μελών της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης, που θα λάβει χώρα στη ΛΑΦ Ξάνθης από 18.00 ώρα. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσίαση με τον απολογισμό και τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων με κοινωνικές και εθνικές προεκτάσεις. Εχουν προσκληθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης, ο δήμαρχος Ξάνθης, ο στρατηγός διοικητής του Δ’ Σ.Στρατού, άλλες τοπικές αρχές, οι ανάδοχοι σύλλογοι των ιερών ναών που υπάρχουν στα πομακοχώρια όπως και ο πρόεδρος του Δ.Σ. / ΕΑΑΣ αντιστράτηγος ε.α. Ροζής Βασίλειος, που θα αφιφθεί από την Αθήνα. Μέρος της παρουσίασης αφορά το πρόγραμμα “Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. που υπάρχουν στα Πομακοχώρια Ν. Ξάνθης και θα γίνει και η παρουσίαση της αφίσας του ομώνυμου προγράμματος για το 2020.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button