Αποκατάσταση

Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Μανώλης Μπέρτος και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Η λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων ανήκει στο παρελθόν για την SKODA ΞΑΝΘΗ που από την Δευτέρα ξεκίνησε να σκέφτεται και να δουλεύει για την επόμενη αναμέτρηση, αυτήν του ερχομένου Σαββάτου με την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι τέθηκαν στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τις ασκήσεις με μπάλα.

Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Μανώλης Μπέρτος και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Η λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων ανήκει στο παρελθόν για την SKODA ΞΑΝΘΗ που από την Δευτέρα ξεκίνησε να σκέφτεται και να δουλεύει για την επόμενη αναμέτρηση, αυτήν του ερχομένου Σαββάτου με την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι τέθηκαν στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τις ασκήσεις με μπάλα. Προγράμματα θεραπείας ακολούθησαν οι Βιβιανί, Πόι, Μαρσελίνιο και Βασιλακάκης ενώ ο Λάζαρος Γκατσολάρι σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Τέλος ο Μανώλης Μπέρτος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Για την Τρίτη υπάρχει ρεπό ενώ την Τετάρτη στις 15:30 είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση της ομάδας και την ίδια μέρα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πίτας της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και των τμημάτων της Κ-20 και Κ-17 στο Le Chalet.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button