Τοπικά νέα

Πορεία στην Ξάνθη για την αδικοχαμένη Αϊσέ

Πολίτες και οικογένεια ζητούν δικαιοσύνη

Πολίτες της Ξάνθης πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι πορεία για την αδικοχαμένη 19χρονη Αϊσέ που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον οικισμό του Π. Ζυγού.

Συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και κατευθύνθηκαν προς την Αστυνομική Διεύθυνση, όπου σταμάτησαν, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας δικαιοσύνη για τη μνήμη της νεαρής κοπέλας.

Δικαιοσύνη ζητά και η οικογένειά της. Κάνουν έκκληση προς όποιον γνωρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια να την καταθέσει άμεσα στις Αρχές, που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου που στέρησε την ζωή στην 19χρονη και βύθισε για πάντα την οικογένεια της στο πένθος:

“Θέλω να μεταφέρω την έκκληση της οικογένειας της 19χρονης Αϊσέ να διαλευκανθεί η υπόθεση όσο πιο γρήγορα γίνεται, να δικαιωθεί η μνήμη της. Το μεγάλο ερωτηματικό της οικογένειας είναι αν χάθηκε πολύτιμος χρόνος, που αν χρησιμοποιούνταν υπέρ του παιδιού τους εκείνο θα παρέμενε στη ζωή. Η έκκλησή μας είναι αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποια πληροφορία ή αν υπάρχει υλικό από κάποια κάμερα που ίσως να μην την γνωρίζουμε και δεν έχει τεθεί υπόψιν των αρχών, να σπεύσουν άμεσα να τις προσφέρουν στις Αρχές.  Η οικογένεια ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη το γρηγορότερο και να αποδοθούν ευθύνες. Πρέπει άμεσα να τελειώσει η έρευνα ώστε να κινηθεί η δίωξη” το μήνυμα του δικηγόρου της οικογένειας Μιχάλη Πατεράκη

φωτο:xanthinea

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button