Αγώνας Σπόρ

Ανώμαλη προσγείωση

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Superleague 1, η Xanthi FC γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Πανιώνιο. Στο 5ο εντός έδρας παιχνίδι, η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ γνώρισε την 2η ήττα της, που ήταν η 4η στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στους 16 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν από τον Αραμπουλί στο 52′ και το 67′ ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Λισγάρας με κεφαλιά (55′). Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Στάρτζεον.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ξανθιώτικη ομάδα διά μέσου του μέλους του Δ.Σ. της κ. Γιώργου Μπερμπέρογλου απότισε φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της Δημήτρη Καμπακτσή εναποθέτοντας ανθοδέσμη στην αγαπημένη του θέση, ενώ αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 10′ το φάουλ του Κοβάσεβιτς πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 18′ η προσπάθεια του Τζουρίτσκοβιτς δεν βρήκε στόχο αφού ούτε ο Στάρτζεον κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας. Στο 23′ το φάουλ του Μουλέν πέρασε άουτ. Στο 31′ η κεφαλιά του Λισγάρα μετά το κόρνερ του Μουλέν πέρασε άουτ. Στο 32′ η νέα κεφαλιά του Λισγάρα απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 46′ ο Άμπαντ ήταν σταθερός στο σουτ του Μασούρακαι στην κεφαλιά στο 51′ όμως στο 52′ έγινε το 0-1 με τον Αραμπουλί. Στο 55′ η ξανθιώτικη ομάδα απάντησε άμεσα με την κεφαλιά του Χρήστου Λισγάρα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 63′ ο Καμαρά έκανε την ενέργεια και το δυνατό άστοχο σουτ και στο 67′ έγινε το 1-2 μετά από παρόμοιο γκολ του Αραμπουλί. Στο 88′ το σουτ του Ντε Λούκας δεν απείλησε τον Μάλερμπ.

Διαιτητής ήταν ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (ΕΠΣ Μακεδονίας), με α’ βοηθό τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Πέτρο Πάτρα (ΕΠΣ Μακεδονίας), 4ο διαιτητή τον Δημήτριο Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας) διαιτητή VAR τον Γιώργο Κομίνη (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) και διαιτητή AVAR τον Ανδρέα Μεϊντανά (ΕΠΣ Αχαΐας).

XANTHI FC (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Σόσα, Φασίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς (63′ Ντε Λούκας), Μουλέν (75′ Τερκί), Εντουάρντο, Ρενέλα (54′ Ντε Αμορίμ), Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Μάλερμπ, Ευαγγέλου, Κόρμπος, Αραμπουλί, Λυμπεράκης (90+’ Σαραμαντάς), Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Άρτσε (81» Τσιλούλης), Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Μασούρας (61′ Καμαρά).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button